Vizyon Kuyumcu

Melek ve Emre Oktav Çifti’nin İkinci Mutlulukları

Gündem 30.03.2024 - 16:25, Güncelleme: 30.03.2024 - 22:07
 

Melek ve Emre Oktav Çifti’nin İkinci Mutlulukları

Türk Sağlık Sen Samsun Şube Sekreteri Melek Oktav ve Emlakçı Emre Oktav çiftinin ikinci kızları Asel dünyaya geldi.

Türk Sağlık Sen Samsun Şube Sekreteri Melek Oktav ve Emlakçı Emre Oktav çiftinin ikinci çocukları Asel dünyaya geldi. 2017 yılında hayatlarını birleştiren Oktav çiftinin ilk olarak 2018 yılında Masal adını koydukları kızları dünyaya geldi. Mutlu çiftin 28 Mart Perşembe günü ise Asel adında ikinci kızları dünyaya geldi. Minik Asel'in doğumu, Oktav ailesinin hayatına yeni bir renk katarken Anne ve Baba Oktav ikinci bebeklerini kucaklarına aldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. Anne Melek Oktav, “Masalımızın ardından minik Aslimizin de ailemize katılması bizleri çok mutlu etti” dedi. Bu özel an, Oktav çifti için unutulmaz bir anı anlamına geldi. Asel'in doğumu, aileler arasındaki bağları daha da kuvvetlendirdi ve paylaşılan sevinç dolu anılarla dolu bir başlangıca işaret etti.  
Türk Sağlık Sen Samsun Şube Sekreteri Melek Oktav ve Emlakçı Emre Oktav çiftinin ikinci kızları Asel dünyaya geldi.

Türk Sağlık Sen Samsun Şube Sekreteri Melek Oktav ve Emlakçı Emre Oktav çiftinin ikinci çocukları Asel dünyaya geldi. 2017 yılında hayatlarını birleştiren Oktav çiftinin ilk olarak 2018 yılında Masal adını koydukları kızları dünyaya geldi.

Mutlu çiftin 28 Mart Perşembe günü ise Asel adında ikinci kızları dünyaya geldi. Minik Asel'in doğumu, Oktav ailesinin hayatına yeni bir renk katarken Anne ve Baba Oktav ikinci bebeklerini kucaklarına aldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. Anne Melek Oktav, “Masalımızın ardından minik Aslimizin de ailemize katılması bizleri çok mutlu etti” dedi. Bu özel an, Oktav çifti için unutulmaz bir anı anlamına geldi. Asel'in doğumu, aileler arasındaki bağları daha da kuvvetlendirdi ve paylaşılan sevinç dolu anılarla dolu bir başlangıca işaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.