Vizyon Kuyumcu

Samsun Hibe Desteklemeleri Kapsamına Girdi

Gündem 31.05.2024 - 20:20, Güncelleme: 31.05.2024 - 20:20
 

Samsun Hibe Desteklemeleri Kapsamına Girdi

Kırsal Kalkınma Bireysel Sulama Sistemleri Hibe Yatırımlarında Samsun’da yapılan projelerin hepsi hibe desteklemeleri kapsamına girmeyi başardı.

Tarım ve Orman Bakanlığınca yayımlanan ve Samsun İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğünce yürütülen Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemleri Desteklemeleri % 50 Hibe Projeleri için başvuru yapan ve İl Proje Değerlendirme Komisyonunca uygun görülerek nihai değerlendirmesi yapılmak üzere bakanlığa gönderilen projelerin tamamı yatırıma alınarak yatırımcıların isimleri Tarım ve Orman Bakanlığınca açıklandı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, “Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında, İl Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan İl Değerlendirme Komisyonumuz tarafından incelenen ve uygun görülerek Bakanlığımıza gönderilen ve 11 yatırımcımıza ait 15 adet sulama projesi Bakanlığımız Nihai Değerlendirme Komisyonunca onaylanarak yatırıma alınmıştır. Konu ile ilgili açıklamalarına devam eden Samsun İl Tarım ve Orman Müdürümüz İbrahim Sağlam; “Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Kapsamında Bakanlığımızca açıklanan asil liste  27 Mayıs 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında 5 (beş) iş günü süre ile Müdürlüğümüz ilan panosunda ve internet sitesinde askı ilanı niteliğinde yayınlanacaktır. Bahse konu ilan, tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır. 19. Etap Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında ilimizde kabul edilen ve Bakanlığımızca yatırıma alınan 15 adet proje için öncelikle Bakanlığımıza teşekkür ediyor ve yapılacak olan bireysel sulama yatırımlarının üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Kırsal Kalkınma Bireysel Sulama Sistemleri Hibe Yatırımlarında Samsun’da yapılan projelerin hepsi hibe desteklemeleri kapsamına girmeyi başardı.

Tarım ve Orman Bakanlığınca yayımlanan ve Samsun İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğünce yürütülen Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemleri Desteklemeleri % 50 Hibe Projeleri için başvuru yapan ve İl Proje Değerlendirme Komisyonunca uygun görülerek nihai değerlendirmesi yapılmak üzere bakanlığa gönderilen projelerin tamamı yatırıma alınarak yatırımcıların isimleri Tarım ve Orman Bakanlığınca açıklandı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında, İl Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan İl Değerlendirme Komisyonumuz tarafından incelenen ve uygun görülerek Bakanlığımıza gönderilen ve 11 yatırımcımıza ait 15 adet sulama projesi Bakanlığımız Nihai Değerlendirme Komisyonunca onaylanarak yatırıma alınmıştır. Konu ile ilgili açıklamalarına devam eden Samsun İl Tarım ve Orman Müdürümüz İbrahim Sağlam; “Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Kapsamında Bakanlığımızca açıklanan asil liste  27 Mayıs 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında 5 (beş) iş günü süre ile Müdürlüğümüz ilan panosunda ve internet sitesinde askı ilanı niteliğinde yayınlanacaktır. Bahse konu ilan, tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır. 19. Etap Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında ilimizde kabul edilen ve Bakanlığımızca yatırıma alınan 15 adet proje için öncelikle Bakanlığımıza teşekkür ediyor ve yapılacak olan bireysel sulama yatırımlarının üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.