Vizyon Kuyumcu

İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE'DE 3 KATLI BİNA ÇÖKTÜ.

Gündem 02.06.2024 - 10:42, Güncelleme: 02.06.2024 - 10:42
 

İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE'DE 3 KATLI BİNA ÇÖKTÜ.

İstanbul Küçükçekmece'de 3 katlı bir bilinmeyen bir nedenden dolayı sabah saatlerinde çöktü. Enkaz altında kalanların kurtarılma çalışmaları sürüyor.

İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Belediye Caddesi ile Geçit Sokağı'nın kesişim noktasındaki 3 katlı bir apartman henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Bölge yaya ve araç trafiğine kapatılarak geniş güvenlik önlemleri alındı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Enkaz altından 7 kişi yaralı olarak çıkarıldı. İstanbul Valisi Davut Gül yıkılan bina ile ilgili, “Küçükçekmece'de 8:40 sularında zemin + 3 katlı bina kendiliğinden çöktü. İlk etapta itfaiye ve diğer akredite kuruluşlar olay yerine geldiler. 7 kişi yaralı olarak çıkarıldı. Şu anda kurtarma çalışmaları devam ediyor. İlk bilgilere göre 2 kişinin daha göçük altında olduğu değerlendiriliyor. Ölü ihbarı yok. Çıkarılan 7 kişiden 2 si ağır yaralı. 1988'de yapılmış bir bina. İlerleyen saatlerde sizleri bilgilendireceğiz” dedi.
İstanbul Küçükçekmece'de 3 katlı bir bilinmeyen bir nedenden dolayı sabah saatlerinde çöktü. Enkaz altında kalanların kurtarılma çalışmaları sürüyor.

İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Belediye Caddesi ile Geçit Sokağı'nın kesişim noktasındaki 3 katlı bir apartman henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Bölge yaya ve araç trafiğine kapatılarak geniş güvenlik önlemleri alındı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Enkaz altından 7 kişi yaralı olarak çıkarıldı.

İstanbul Valisi Davut Gül yıkılan bina ile ilgili, “Küçükçekmece'de 8:40 sularında zemin + 3 katlı bina kendiliğinden çöktü. İlk etapta itfaiye ve diğer akredite kuruluşlar olay yerine geldiler. 7 kişi yaralı olarak çıkarıldı. Şu anda kurtarma çalışmaları devam ediyor. İlk bilgilere göre 2 kişinin daha göçük altında olduğu değerlendiriliyor. Ölü ihbarı yok. Çıkarılan 7 kişiden 2 si ağır yaralı. 1988'de yapılmış bir bina. İlerleyen saatlerde sizleri bilgilendireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.