Vizyon Kuyumcu

Erdoğan Çakmak Sitem Etti! 'Memurlar Halinden Memnun'

Gündem 09.06.2024 - 00:06, Güncelleme: 09.06.2024 - 00:06
 

Erdoğan Çakmak Sitem Etti! 'Memurlar Halinden Memnun'

Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı ve Hür-Sen Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı Erdoğan Çakmak, Zalim siyasetçilerin ve yandaş sendikacıların zulümlerine karşı memurların genel çoğunluğunun halinden memnun olduğunu belirterek adeta isyan etti.

Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı ve Hür-Sen Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı Erdoğan Çakmak, 4688 sayılı Kanunun verdiği yetkiye dayanarak 15 Mayıs tarihi itibari ile sendikalar üye sayılarına ait mutabakat tutanaklarını imzaladılar. Çakmak, “Zalim siyasetçilerin ve yandaş sendikacıların zulümlerine karşı, Hür -Sen'e bağlı sendikalara üye olan memurların verdiği kahramanca mücadeleye rağmen memurların genel çoğunluğunun halinden memnun olduğu gözlendi" ifadelerini kullandı. MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ Memurları mücadele etmeden kölelikten kurtuluş olmadığına inandıramadıklarını belirten Çakmak, "Sağlık çalışanlarının atamalardan ve yönetim anlayışından memnun olduklarını gördük. Özellikle sağlıkta çalışanların hiç bir sorunlarının olmadığı, alın terleri olan nöbet ve ek ödemelerini zamanında ve tıkır tıkır en yüksek orandan aldıkları, sabit ödemenin emekli maaşına yansıdığı, ek gösterge artışının herkese eşit oranda yansıdığı, yoksulluk sınırı ve enflasyon altında kalan maaş artışının yeterli olduğu, atamalardan, uğradıkları mobing ve yönetilme anlayışından memnun olduklarını gördük? Biz elimizden gelen herşeyi yapmaya dilimizin döndüğünce memurların sesi olmaya ve doğruyu anlatmaya çalıştık maalesef başarılı olamadık. Büyük hayallerle önümüze büyük hedefler koyarak kurduğumuz memur sendikacılığında maalesef memurları ikna edemedik. Umutsuz değiliz, bize inananlarla mücadeleye devam edeceğiz. Çünkü inanmış azınlıkların, inanmayan çoğunluklara galip geleceğini biliyoruz.  Unutmayın ki, tarih korkakları değil, kahramanları altın harflerle yazar" şeklinde konuştu.
Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı ve Hür-Sen Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı Erdoğan Çakmak, Zalim siyasetçilerin ve yandaş sendikacıların zulümlerine karşı memurların genel çoğunluğunun halinden memnun olduğunu belirterek adeta isyan etti.

Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı ve Hür-Sen Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı Erdoğan Çakmak, 4688 sayılı Kanunun verdiği yetkiye dayanarak 15 Mayıs tarihi itibari ile sendikalar üye sayılarına ait mutabakat tutanaklarını imzaladılar. Çakmak, “Zalim siyasetçilerin ve yandaş sendikacıların zulümlerine karşı, Hür -Sen'e bağlı sendikalara üye olan memurların verdiği kahramanca mücadeleye rağmen memurların genel çoğunluğunun halinden memnun olduğu gözlendi" ifadelerini kullandı.

MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ
Memurları mücadele etmeden kölelikten kurtuluş olmadığına inandıramadıklarını belirten Çakmak, "Sağlık çalışanlarının atamalardan ve yönetim anlayışından memnun olduklarını gördük. Özellikle sağlıkta çalışanların hiç bir sorunlarının olmadığı, alın terleri olan nöbet ve ek ödemelerini zamanında ve tıkır tıkır en yüksek orandan aldıkları, sabit ödemenin emekli maaşına yansıdığı, ek gösterge artışının herkese eşit oranda yansıdığı, yoksulluk sınırı ve enflasyon altında kalan maaş artışının yeterli olduğu, atamalardan, uğradıkları mobing ve yönetilme anlayışından memnun olduklarını gördük? Biz elimizden gelen herşeyi yapmaya dilimizin döndüğünce memurların sesi olmaya ve doğruyu anlatmaya çalıştık maalesef başarılı olamadık. Büyük hayallerle önümüze büyük hedefler koyarak kurduğumuz memur sendikacılığında maalesef memurları ikna edemedik. Umutsuz değiliz, bize inananlarla mücadeleye devam edeceğiz. Çünkü inanmış azınlıkların, inanmayan çoğunluklara galip geleceğini biliyoruz.  Unutmayın ki, tarih korkakları değil, kahramanları altın harflerle yazar" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.