Vizyon Kuyumcu

Samsunlular Dikkat Kavrulacağız

Gündem 10.06.2024 - 20:30, Güncelleme: 10.06.2024 - 20:31
 

Samsunlular Dikkat Kavrulacağız

Samsun Valiliği, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden aldığı verilere göre 12 Haziran Çarşamba ve 14 Haziran Cuma günleri arasında hava sıcaklıklarının 40 dereceye ulaşacağını belirterek vatandaşları uyardı.

Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “12.06.2024 Çarşamba gününden 14.06.2024 Cuma günleri arasında; Ortalamaların üzerinde seyreden hava sıcaklılarının daha da artacağı, bölgemizin iç kesimlerinde mevsim normallerinin 8 ile 12 °C üzerinde, kıyı kesimlerde ise 4 ile 8 °C üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. İlgililere ve vatandaşlarımıza önemle duyurulur” denildi.    
Samsun Valiliği, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden aldığı verilere göre 12 Haziran Çarşamba ve 14 Haziran Cuma günleri arasında hava sıcaklıklarının 40 dereceye ulaşacağını belirterek vatandaşları uyardı.

Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “12.06.2024 Çarşamba gününden 14.06.2024 Cuma günleri arasında;

Ortalamaların üzerinde seyreden hava sıcaklılarının daha da artacağı, bölgemizin iç kesimlerinde mevsim normallerinin 8 ile 12 °C üzerinde, kıyı kesimlerde ise 4 ile 8 °C üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. İlgililere ve vatandaşlarımıza önemle duyurulur” denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.