Vizyon Kuyumcu

Hayati Tekin’den Kurban Bayramı Mesajı

Siyaset 16.06.2024 - 00:03, Güncelleme: 16.06.2024 - 00:03
 

Hayati Tekin’den Kurban Bayramı Mesajı

Samsun 26. Dönem Milletvekili Hayati Tekin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tekin, mesajında bayramın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu pekiştirdiğini vurgulayarak, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Hayati Tekin, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramı, manevi değerlerimizi ve toplumsal dayanışmamızı en güçlü şekilde hissettiğimiz özel günlerden biridir. Bu mübarek bayramda, yardımlaşma ve paylaşma duygularımızı en üst seviyede yaşar, ihtiyaç sahiplerine el uzatırız. Bayramlar, bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran, sevgi, saygı ve hoşgörüyü pekiştiren önemli zaman dilimleridir. Bu anlamlı günde, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz, kardeşlik duygularımızı pekiştirmemiz büyük önem taşımaktadır. Kurban Bayramı’nın barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın, bayramı aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini temenni ediyorum. Bu vesileyle, ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini, dünya üzerinde barış ve kardeşlik duygularının hakim olmasını diliyorum.” Hayati Tekin, mesajının sonunda, Kurban Bayramı’nın milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu ve tüm vatandaşların bayramını en içten dilekleriyle kutladı.
Samsun 26. Dönem Milletvekili Hayati Tekin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tekin, mesajında bayramın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu pekiştirdiğini vurgulayarak, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Hayati Tekin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı, manevi değerlerimizi ve toplumsal dayanışmamızı en güçlü şekilde hissettiğimiz özel günlerden biridir. Bu mübarek bayramda, yardımlaşma ve paylaşma duygularımızı en üst seviyede yaşar, ihtiyaç sahiplerine el uzatırız. Bayramlar, bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran, sevgi, saygı ve hoşgörüyü pekiştiren önemli zaman dilimleridir.

Bu anlamlı günde, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz, kardeşlik duygularımızı pekiştirmemiz büyük önem taşımaktadır. Kurban Bayramı’nın barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın, bayramı aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini temenni ediyorum.

Bu vesileyle, ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini, dünya üzerinde barış ve kardeşlik duygularının hakim olmasını diliyorum.”

Hayati Tekin, mesajının sonunda, Kurban Bayramı’nın milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu ve tüm vatandaşların bayramını en içten dilekleriyle kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.