Vizyon Kuyumcu

Ceylan ve Öztürk Ailelerinin Mutlu Günü

Magazin 23.06.2024 - 23:31, Güncelleme: 23.06.2024 - 23:31
 

Ceylan ve Öztürk Ailelerinin Mutlu Günü

Bankacı Merve Ceylan ve yazar R. Miraç Öztürk, kır bahçesinde düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Halk Bankası Canik Şubesi çalışanlarından bankacı Merve Ceylan ve Samsun Adliyesi memurlarından aynı zamanda gazeteci-yazar olan R. Miraç Öztürk önceki gün düzenlenen nikah töreni ile evlendi. KIRBAHÇESİNDE NİKAH Atakum ilçesinde bulunan Kırbahçem'de gerçekleşen nikah törenine çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah şahitliğini ise Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Üyesi Hakim Aykut Avşar ve İlhan Yurt yaptı. Ceylan ve Öztürk ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin de katılım gösterdiği nikah töreninde çifti sevenleri yalnız bırakmadı. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Öztürk çifti, "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm eş, dost, akraba ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Bankacı Merve Ceylan ve yazar R. Miraç Öztürk, kır bahçesinde düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Halk Bankası Canik Şubesi çalışanlarından bankacı Merve Ceylan ve Samsun Adliyesi memurlarından aynı zamanda gazeteci-yazar olan R. Miraç Öztürk önceki gün düzenlenen nikah töreni ile evlendi.

KIRBAHÇESİNDE NİKAH
Atakum ilçesinde bulunan Kırbahçem'de gerçekleşen nikah törenine çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah şahitliğini ise Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Üyesi Hakim Aykut Avşar ve İlhan Yurt yaptı. Ceylan ve Öztürk ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin de katılım gösterdiği nikah töreninde çifti sevenleri yalnız bırakmadı. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Öztürk çifti, "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm eş, dost, akraba ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.