Vizyon Kuyumcu

Salih Şen, ‘Her Kongre Bir Yeniliktir’

Siyaset 26.06.2024 - 08:30, Güncelleme: 26.06.2024 - 08:30
 

Salih Şen, ‘Her Kongre Bir Yeniliktir’

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen Genel Merkez kongresinin ardından Samsun’da il ve İlçe kongrelerini yapacaklarını söyledi.

Saadet Partisi'nin 30 Haziran'da yapılacak kongresi öncesi genel başkanlığı bırakacağını duyuran Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin YİK kararı ile genel başkan adayını Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan olarak açıkladı. Öte yandan Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, partinin olağanüstü kongresinde genel başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Kongre sürecinde aday belirleme noktasında Samsun’da da istişareler yaptıklarını söyleyen Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, “Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun görevi bırakacağını belirtmesinin ardından tüm şehirlerde olduğu gibi Samsun’da da geniş çaplı bir istişare oluşturuldu. Tüm teşkilat mensupları Genel Başkan olarak görmek istediği isimleri genel merkeze bildirdi” dedi. Başkan Şen, “Türkiye genelinde herkes aday olarak görmek istediği isimleri belirtirken toplamda 80 isim ortaya çıktı. Genel Merkezde yapılan değerlendirmeler sonrası Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ismi öne çıktı. Ayrıca Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın’da adaylığını duyurdu. Bundan sonraki süreçte kongre gününe kadar iki adaylı bir yarışmı olur yoksa adaylar birleşerek tek adaylı kongremi yaşanır bu süreci göreceğiz” diye belirtti. Her kongrenin bir yenilenme olduğunu ifade eden Başkan Şen, “Kongreler her zaman bir yeniliktir. Genel Merkezimizin bu kongresi sonrasında da belirlenecek yeni isimlerle Saadet Partisi Türk siyasetinde daha aktif ve daha etkili rol alacaktır. Büyük kongremizin ardından Samsun’da da ertelenen kongrelerimize başlayacağız. 19 İlçemizde ve İl Başkanlığı olarak kongre sürecini başlatacağız” diye konuştu.
Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen Genel Merkez kongresinin ardından Samsun’da il ve İlçe kongrelerini yapacaklarını söyledi.

Saadet Partisi'nin 30 Haziran'da yapılacak kongresi öncesi genel başkanlığı bırakacağını duyuran Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin YİK kararı ile genel başkan adayını Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan olarak açıkladı. Öte yandan Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, partinin olağanüstü kongresinde genel başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Kongre sürecinde aday belirleme noktasında Samsun’da da istişareler yaptıklarını söyleyen Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, “Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun görevi bırakacağını belirtmesinin ardından tüm şehirlerde olduğu gibi Samsun’da da geniş çaplı bir istişare oluşturuldu. Tüm teşkilat mensupları Genel Başkan olarak görmek istediği isimleri genel merkeze bildirdi” dedi.

Başkan Şen, “Türkiye genelinde herkes aday olarak görmek istediği isimleri belirtirken toplamda 80 isim ortaya çıktı. Genel Merkezde yapılan değerlendirmeler sonrası Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ismi öne çıktı. Ayrıca Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın’da adaylığını duyurdu. Bundan sonraki süreçte kongre gününe kadar iki adaylı bir yarışmı olur yoksa adaylar birleşerek tek adaylı kongremi yaşanır bu süreci göreceğiz” diye belirtti.

Her kongrenin bir yenilenme olduğunu ifade eden Başkan Şen, “Kongreler her zaman bir yeniliktir. Genel Merkezimizin bu kongresi sonrasında da belirlenecek yeni isimlerle Saadet Partisi Türk siyasetinde daha aktif ve daha etkili rol alacaktır. Büyük kongremizin ardından Samsun’da da ertelenen kongrelerimize başlayacağız. 19 İlçemizde ve İl Başkanlığı olarak kongre sürecini başlatacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.