Vizyon Kuyumcu

Samsun Masumlar İçin Yürüyecek

Gündem 28.06.2024 - 23:14, Güncelleme: 28.06.2024 - 23:30
 

Samsun Masumlar İçin Yürüyecek

Samsun’da sokak hayvanları ile ilgili çıkacak olan yasa tasarısına tepki amaçlı Karadeniz Hayvanların Yaşam Hakkı Savunucuları tarafından organize edilen yürüyüş gerçekleştirilecek.

Samsun’da sokak hayvanlarının uyutulmasını içeren yasa tasarısına tepki olarak yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüş için tüm yasal izinlerin alındığını ve Samsun halkını sokak hayvanlarına destek olmak için yürüyüşe davet eden KİHAYKO ( Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği) Samsun İl Temsilcisi Birol Benuğur, “30 Haziran Pazar günü masumların sesi olmak için saat 17:00’da İstiklal Caddesi Şehir Kulübü önünde toplanacağız” dedi. Benuğur, “Tam 20 yıldır yasal hüküm olan kısırlaştırma bakımevi kurmayan belediyelere görev yaptırmak yerine, bu görev ihmalinin bedelini, milyonlarca köpeğin öldürülmesi olarak bu masum hayvanlara ödettirilmesine hayır demek için Samsun’da tek yürek olacağız” diye konuştu.
Samsun’da sokak hayvanları ile ilgili çıkacak olan yasa tasarısına tepki amaçlı Karadeniz Hayvanların Yaşam Hakkı Savunucuları tarafından organize edilen yürüyüş gerçekleştirilecek.

Samsun’da sokak hayvanlarının uyutulmasını içeren yasa tasarısına tepki olarak yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüş için tüm yasal izinlerin alındığını ve Samsun halkını sokak hayvanlarına destek olmak için yürüyüşe davet eden KİHAYKO ( Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği) Samsun İl Temsilcisi Birol Benuğur, “30 Haziran Pazar günü masumların sesi olmak için saat 17:00’da İstiklal Caddesi Şehir Kulübü önünde toplanacağız” dedi.

Benuğur, “Tam 20 yıldır yasal hüküm olan kısırlaştırma bakımevi kurmayan belediyelere görev yaptırmak yerine, bu görev ihmalinin bedelini, milyonlarca köpeğin öldürülmesi olarak bu masum hayvanlara ödettirilmesine hayır demek için Samsun’da tek yürek olacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.