Vizyon Kuyumcu

Şehit Uzman Çavuş Cebrail Acar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem 06.07.2024 - 00:15, Güncelleme: 06.07.2024 - 00:15
 

Şehit Uzman Çavuş Cebrail Acar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar, memleketi Konya’nın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna tedbir ve dualarla uğurlandı.

Şehit Cebrail Acar’ın Türk Silahlı Kuvvetlerinde 6 yıldır görev yaptığı, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehidin Cenaze törenine, babası Cevat Acar, yakınları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti  Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner,  Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Angı, Milliyeçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Karaarslan ile çok sayıda vatandaş katıldı. CUMA NAMAZINI MÜTEAKİP EREĞLİ ULU CAMİSİNDE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada Konyalı İstikam Uzman Çavuş Cebrail Acar (33) şehit oldu. Şehit Cebrail Acar’ın cenazesi Şırnak 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından uçakla memleketi Konya’ya getirildi. Uzman Çavuş Cebrail Acar için Cuma namazını müteakip Ereğli Ulu Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Şehit Acar’ın babası Cevat Acar, annesi Yüksel Acar, eşi Hanife Acar ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Şehidin babası askerlerin kollarında cenaze namazının kılınacağı camiye geldi. Şehit Acar’nın cenazesi kılınan namazın ardından Meydanbaşı Mezarlığındaki Şehitliğe gözyaşları arasında toprağa verildi. HABER VE FOTOĞRAFLAR/KÖKSAL ÖNER/KONYA
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar, memleketi Konya’nın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna tedbir ve dualarla uğurlandı.

Şehit Cebrail Acar’ın Türk Silahlı Kuvvetlerinde 6 yıldır görev yaptığı, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehidin Cenaze törenine, babası Cevat Acar, yakınları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti  Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner,  Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Angı, Milliyeçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Karaarslan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

CUMA NAMAZINI MÜTEAKİP EREĞLİ ULU CAMİSİNDE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada Konyalı İstikam Uzman Çavuş Cebrail Acar (33) şehit oldu. Şehit Cebrail Acar’ın cenazesi Şırnak 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından uçakla memleketi Konya’ya getirildi. Uzman Çavuş Cebrail Acar için Cuma namazını müteakip Ereğli Ulu Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Şehit Acar’ın babası Cevat Acar, annesi Yüksel Acar, eşi Hanife Acar ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Şehidin babası askerlerin kollarında cenaze namazının kılınacağı camiye geldi. Şehit Acar’nın cenazesi kılınan namazın ardından Meydanbaşı Mezarlığındaki Şehitliğe gözyaşları arasında toprağa verildi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR/KÖKSAL ÖNER/KONYA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.