Vizyon Kuyumcu

Samsun'da Ulaşıma Zam!

Gündem 30.07.2024 - 22:01, Güncelleme: 30.07.2024 - 22:01
 

Samsun'da Ulaşıma Zam!

Samsun'da toplu taşıma ücretlerine yüzde 20, öğrenci servis ücretlerine ise yüzde 40 zam yapıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında önemli kararlar alındı. Toplu taşıma ve öğrenci servis ücretlerine yapılan zam oranları belirlendi. Şoförlerin artan maliyetler nedeniyle talep ettiği zam, komisyon tarafından değerlendirilerek sonuçlandırıldı. TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİNDE YÜZDE 20 ARTIŞ Toplantıda, şoförlerin artan maliyetler nedeniyle yüzde 50 zam talebi masaya yatırıldı. Yapılan maliyet hesapları ve araştırmalar sonucunda tramvay, minibüs, hat dolmuşu ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarının kullanım ücretlerine yüzde 20 zam yapılmasına karar verildi. Bu karar doğrultusunda, Samsun merkez ilçelerde hizmet veren 1., 2., 3. ve 4. taksi dolmuş hatlarının tam kişi taşıma ücreti 17 TL'den 20 TL'ye yükseltildi. Merkez ilçelerdeki diğer toplu taşıma araçlarının tarifeleri de benzer şekilde arttırıldı. ÖĞRENCİ SERVİS ÜCRETLERİNDE YÜZDE 40 ARTIŞ Öğrenci servis ücretlerinde ise daha yüksek bir artış gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirmeler ve maliyet hesapları sonucunda öğrenci servis ücretlerine yüzde 40 zam yapılması kararlaştırıldı. Bu zam oranı, öğrenci taşımacılığı yapan servislerin artan maliyetlerini dengelemek amacıyla belirlendi. Kaynak: Gazdete Gerçek
Samsun'da toplu taşıma ücretlerine yüzde 20, öğrenci servis ücretlerine ise yüzde 40 zam yapıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında önemli kararlar alındı. Toplu taşıma ve öğrenci servis ücretlerine yapılan zam oranları belirlendi. Şoförlerin artan maliyetler nedeniyle talep ettiği zam, komisyon tarafından değerlendirilerek sonuçlandırıldı.

TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİNDE YÜZDE 20 ARTIŞ
Toplantıda, şoförlerin artan maliyetler nedeniyle yüzde 50 zam talebi masaya yatırıldı. Yapılan maliyet hesapları ve araştırmalar sonucunda tramvay, minibüs, hat dolmuşu ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarının kullanım ücretlerine yüzde 20 zam yapılmasına karar verildi. Bu karar doğrultusunda, Samsun merkez ilçelerde hizmet veren 1., 2., 3. ve 4. taksi dolmuş hatlarının tam kişi taşıma ücreti 17 TL'den 20 TL'ye yükseltildi. Merkez ilçelerdeki diğer toplu taşıma araçlarının tarifeleri de benzer şekilde arttırıldı.

ÖĞRENCİ SERVİS ÜCRETLERİNDE YÜZDE 40 ARTIŞ
Öğrenci servis ücretlerinde ise daha yüksek bir artış gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirmeler ve maliyet hesapları sonucunda öğrenci servis ücretlerine yüzde 40 zam yapılması kararlaştırıldı. Bu zam oranı, öğrenci taşımacılığı yapan servislerin artan maliyetlerini dengelemek amacıyla belirlendi.

Kaynak: Gazdete Gerçek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.