Vizyon Kuyumcu

Salıpazarı Gençleri Samsunu Keşfe Çıktılar

Gündem 07.08.2024 - 23:17, Güncelleme: 07.08.2024 - 23:17
 

Salıpazarı Gençleri Samsunu Keşfe Çıktılar

Samsun’un tarihi, turistik ve kültürel makamlarını gezen Salıpazarı Gençlik Merkezi üyesi tüm gençler gün boyunca bu güzel gezinin tadını çıkarmanın keyfini doyasıya yaşadılar.

Salıpazarı Gençlik Merkezi üyesi gençler Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtmak amacıyla başlattığı "Samsun’u Keşfet Şehrini Fark Et" Projesi kapsamında Samsun Gezisine katıldılar. TARİHİ, TURİSTİK VE KÜLTÜREL ZİYARETLER Salıpazarı Gençlik Merkezi üyesi 100 genç proje kapsamında Keşif Kampüsü’nü ziyaret ettikten sonra Samsun’un muhteşem deniz manzarasında "Samsunum 1 Gemisi" ile deniz turuna çıktılar. Salıpazarı Gençlik Merkezi üyesi gençler, Tütün İskelesi, Onur Anıtı, Kent Müzesi, Cerrahi El Aletleri Müzesi ve Bandırma Gemi ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi gibi önemli yerleri ziyaret ettiler. Her ziyaret noktasında öğrencilere rehberler eşlik ederek, şehrin zengin tarihini ve kültürel mirasını detaylı bir şekilde aktardılar. Gençlere tüm imkanlar ücretsiz olarak sunulurken, gençlerin projeden çok memnun oldukları görüldü. Bu gezilerle gençlerin Samsun'un doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetmeleri ve şehirlerine olan bağlılıklarını artırmaları hedefleniyor. Bu güzel imkanlar için tüm çocuk ve gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür ettiler. Haber: Köksal ÖNER
Samsun’un tarihi, turistik ve kültürel makamlarını gezen Salıpazarı Gençlik Merkezi üyesi tüm gençler gün boyunca bu güzel gezinin tadını çıkarmanın keyfini doyasıya yaşadılar.

Salıpazarı Gençlik Merkezi üyesi gençler Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtmak amacıyla başlattığı "Samsun’u Keşfet Şehrini Fark Et" Projesi kapsamında Samsun Gezisine katıldılar.

TARİHİ, TURİSTİK VE KÜLTÜREL ZİYARETLER
Salıpazarı Gençlik Merkezi üyesi 100 genç proje kapsamında Keşif Kampüsü’nü ziyaret ettikten sonra Samsun’un muhteşem deniz manzarasında "Samsunum 1 Gemisi" ile deniz turuna çıktılar. Salıpazarı Gençlik Merkezi üyesi gençler, Tütün İskelesi, Onur Anıtı, Kent Müzesi, Cerrahi El Aletleri Müzesi ve Bandırma Gemi ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi gibi önemli yerleri ziyaret ettiler. Her ziyaret noktasında öğrencilere rehberler eşlik ederek, şehrin zengin tarihini ve kültürel mirasını detaylı bir şekilde aktardılar. Gençlere tüm imkanlar ücretsiz olarak sunulurken, gençlerin projeden çok memnun oldukları görüldü. Bu gezilerle gençlerin Samsun'un doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetmeleri ve şehirlerine olan bağlılıklarını artırmaları hedefleniyor. Bu güzel imkanlar için tüm çocuk ve gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür ettiler.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.