Vizyon Kuyumcu

Vali Orhan Tavlı Ve Başkan Halit Doğan’dan Samsunspor’a Ziyaret

Spor 09.08.2024 - 22:13, Güncelleme: 09.08.2024 - 22:13
 

Vali Orhan Tavlı Ve Başkan Halit Doğan’dan Samsunspor’a Ziyaret

Beşiktaş maçı öncesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ile birlikte Samsunspor Kulübünü ziyaret ederek destek veren Samsun Valisi Orhan Tavlı, “Samsunspor’umuzun bu sezon büyük başarılar elde edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın Nuri Asan  Tesisleri'nde gerçekleşen ziyaretinde, Samsunspor  Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörümüz ve İcra Komitesi yesi Soner Soykan, Finans Direktörü Koray Yalçın, İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır, Futbol Direktörü Fuat Çapa, Samsunspor Kulübü Hukuk İşleri Sorumlusu Zafer Erdoğan ve takım kaptanlarımız Zeki Yavru, Emre Kılınç ve Soner Aydoğdu yer aldı. ‘YENİ SEZONDA BAŞARI DİLEKLERİMİZİ İLETTİK’ Vali Orhan Tavlı, Samsunspor’a yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Vali Tavlı paylaşımında, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan ile birlikte Nuri Asan Tesislerinde Samsunsporlu yönetici, teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelerek, yeni sezonda başarı dileklerimizi ilettik. Türk futbolunun köklü kulübü ve Samsun’umuzun amiral gemisi Samsunspor’umuzun Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı ilk maçından itibaren bu sezon büyük başarılar elde edeceğine yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. BAŞKAN VEKİLİ’DEN VALİ VE BAŞKAN’A 55 NUMARALI FORMA Ziyaret sonunda Samsunspor, Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen Vali Orhan Tavlı ve Başkan Halit Doğan’a, üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu 55 numaralı yeni sezon formalarını takdim etti. Haber: Köksal ÖNER
Beşiktaş maçı öncesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ile birlikte Samsunspor Kulübünü ziyaret ederek destek veren Samsun Valisi Orhan Tavlı, “Samsunspor’umuzun bu sezon büyük başarılar elde edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın Nuri Asan  Tesisleri'nde gerçekleşen ziyaretinde, Samsunspor  Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörümüz ve İcra Komitesi yesi Soner Soykan, Finans Direktörü Koray Yalçın, İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır, Futbol Direktörü Fuat Çapa, Samsunspor Kulübü Hukuk İşleri Sorumlusu Zafer Erdoğan ve takım kaptanlarımız Zeki Yavru, Emre Kılınç ve Soner Aydoğdu yer aldı.

‘YENİ SEZONDA BAŞARI DİLEKLERİMİZİ İLETTİK’
Vali Orhan Tavlı, Samsunspor’a yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Vali Tavlı paylaşımında, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan ile birlikte Nuri Asan Tesislerinde Samsunsporlu yönetici, teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelerek, yeni sezonda başarı dileklerimizi ilettik. Türk futbolunun köklü kulübü ve Samsun’umuzun amiral gemisi Samsunspor’umuzun Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı ilk maçından itibaren bu sezon büyük başarılar elde edeceğine yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN VEKİLİ’DEN VALİ VE BAŞKAN’A 55 NUMARALI FORMA
Ziyaret sonunda Samsunspor, Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen Vali Orhan Tavlı ve Başkan Halit Doğan’a, üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu 55 numaralı yeni sezon formalarını takdim etti.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.