Vizyon Kuyumcu

İnternet Cepleri Yakacak Vatandaşı İflas Ettirecek

Ekonomi 09.08.2024 - 23:19, Güncelleme: 09.08.2024 - 23:19
 

İnternet Cepleri Yakacak Vatandaşı İflas Ettirecek

Enflasyonun engellenememesi ve önleyici tedbirlerin yetersizliği vatandaşı kara kara düşündürüyor. Her gün yeni bir zam açıklaması gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay gelen zamlarla internet kullanımı da lüks olmaya başladı.

Türkiye'nin en önemli telekomünikasyon şirketlerinden Türk Telekom dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yüksek enflasyonun da etkisiyle yapılan zam furyasından internet ve iletişim sektörü de etkilendi. TEMMUZDA DEV ZAMLAR GELMİŞTİ Temmuz ayı emekliler ve memurlar için maaş zammına konu olurken aynı zamanda her sektörden her harcamaya da zam geldiği bir ay olarak hatırlanacak. İnternet masrafları da bu zam kalemlerinden bir tanesi haline geldi. Türk Telekom abonelik ücretlerine zam geleceği haberleri günlerdir sosyal medya arama motorlarında sürekli aratılıyordu. Geçtiğimiz aylarda TürkNet abonelik ücretlerine yüzde 25 oranında zam yapmıştı. İNTERNET ŞİRKETLERİ ARASINDA ZAM YARIŞI Geçtiğimiz ay TürkNet kullanıcılarına yüzde 25 oranında bir zam yapıldığını açıklamıştı. Özellikle 100 Mbps'lik hız limiti açan paketlerin fiyatları kelimenin tam anlamıyla cep yakıyor. 1089 TL'ye yükselen 1000 Mpbs internet paketi diğer firmalardaki muadillerine göre ultra yüksek bir seviyeye geldi. İNTERNET KULLANIMI DA LÜKS OLACAK Günlük hayat ve özellikle çalışan insanların hayatları büyük oranda internet sistemine bağlı hale geldi. Bu durum ise vatandaşları internete mecbur bırakırken internet sağlayıcı şirketler ise enflasyon adı altında vatandaşa yaptıkları zamların üstüne zam ekliyorlar. Uzmanlar sektörün bu şekilde devam etmesi halinde internet kullanımının lükse geleceğini ve ilerleyen vadelerde bazı işletmelerin alternatif yöntem arayışına geçeceğini aktarıyor. Kaynak: Halk Tv
Enflasyonun engellenememesi ve önleyici tedbirlerin yetersizliği vatandaşı kara kara düşündürüyor. Her gün yeni bir zam açıklaması gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay gelen zamlarla internet kullanımı da lüks olmaya başladı.

Türkiye'nin en önemli telekomünikasyon şirketlerinden Türk Telekom dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yüksek enflasyonun da etkisiyle yapılan zam furyasından internet ve iletişim sektörü de etkilendi.

TEMMUZDA DEV ZAMLAR GELMİŞTİ
Temmuz ayı emekliler ve memurlar için maaş zammına konu olurken aynı zamanda her sektörden her harcamaya da zam geldiği bir ay olarak hatırlanacak. İnternet masrafları da bu zam kalemlerinden bir tanesi haline geldi.

Türk Telekom abonelik ücretlerine zam geleceği haberleri günlerdir sosyal medya arama motorlarında sürekli aratılıyordu. Geçtiğimiz aylarda TürkNet abonelik ücretlerine yüzde 25 oranında zam yapmıştı.

İNTERNET ŞİRKETLERİ ARASINDA ZAM YARIŞI
Geçtiğimiz ay TürkNet kullanıcılarına yüzde 25 oranında bir zam yapıldığını açıklamıştı. Özellikle 100 Mbps'lik hız limiti açan paketlerin fiyatları kelimenin tam anlamıyla cep yakıyor. 1089 TL'ye yükselen 1000 Mpbs internet paketi diğer firmalardaki muadillerine göre ultra yüksek bir seviyeye geldi.

İNTERNET KULLANIMI DA LÜKS OLACAK
Günlük hayat ve özellikle çalışan insanların hayatları büyük oranda internet sistemine bağlı hale geldi. Bu durum ise vatandaşları internete mecbur bırakırken internet sağlayıcı şirketler ise enflasyon adı altında vatandaşa yaptıkları zamların üstüne zam ekliyorlar.

Uzmanlar sektörün bu şekilde devam etmesi halinde internet kullanımının lükse geleceğini ve ilerleyen vadelerde bazı işletmelerin alternatif yöntem arayışına geçeceğini aktarıyor.

Kaynak: Halk Tv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.