Vizyon Kuyumcu

Hamdi Yıldız, ‘Bağımsız Denetçiler Bafra Belediyesi’nin Hesaplarını İncelemeli’

Siyaset 16.08.2024 - 01:12, Güncelleme: 16.08.2024 - 01:12
 

Hamdi Yıldız, ‘Bağımsız Denetçiler Bafra Belediyesi’nin Hesaplarını İncelemeli’

İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı 31 Mart seçimlerinden ikinci parti olarak çıkan ve yaklaşık 5 aydır sessizliğini koruyan Hamdi Yıldız açıklamalarının üçüncü ve son bölümünde yine hem Bafra'nın problemlerini gündeme getirdi hemde çözüm önerileri sundu.

Hamdi açıklamalarını şu şekilde tamamladı: ATLETİZM SAHASİ, FUTBOL KOMPLEKSLERİ İLE SPORA YAPİLAN HER YATIRIM KADINLAR VE GENÇLERİMİZ DAHİL HER KESİME VE SAĞLIĞADA BİR YATIRIMDIR Bafra'mızın spor alanları konusunda da ciddi eksiklikleri olduğunu biliyorum. En az iki tane müsabakaların oynanacağı aydınlatmalı ve nizami sentetik çim futbol kompleksi yapılmalı. Ayrıca iki tanede antrenman tesisi hayata geçirilmelidir. Salon sporlarına destek verilmeli. Atletizm sahası kurulmalı, bisiklet ve yürüyüş yolları yapılmalıdır. Bu şekilde gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan daha iyi koruyacağımıza inanıyorum. Sağlıklı yaşama katkı sağlanacak  ve bir takım kalp tansiyon diyabet gibi kronik hastalıklara karşı etkili bir yol izlenecek, obezite ile mücadele edilmiş olacaktır. İNSANLARIMIZIN GELECEĞİNİ KİMSE ÇALMASIN Ülkemizin bir çok şehrinden Bafra belediyesine Mülakat ile, Adaletsiz bir şekilde ve torpil ile fazladan alınan her işçi ve memur, kiralanan araçlar, israf, Euro ile borçlanmalar, varsa naylon faturalar, imar rantları Baframızdan çalınan hizmetler demektir. Bu uygulamalar her insanımızın geleceğinden bir parça koparmaktır. BELEDİYİLERİ BAĞIMSIZ DENETÇİLER İNCELEMELİ Bence belediyeleri ve doğal olarak da Bafra Belediyesini gerekirse 30 Yılı veya en eski nereye kadar gidiyorsa oraya kadar geriye giderek her birimi ve şirketleri bağımsız ve hukuki denetçiler tarafından tarafsızca her yönüyle incelenmeli, gelir ve giderleri, faturaların içerikleri ile alınan her karar, imar uygulamaları, ihaleleri, mülk ve arazi satışları, idari kararları kısacası bir çizik bir yazı dahil yapılan her işlem kontrol edilmelidir. Bu şekilde tüm belediyelere bir düzen geleceğine inanıyorum. Her belediye başkanına kendi dönemini kapsayan sigorta ve vergi borçları için sorumluluk getirilmelidir.  
İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı 31 Mart seçimlerinden ikinci parti olarak çıkan ve yaklaşık 5 aydır sessizliğini koruyan Hamdi Yıldız açıklamalarının üçüncü ve son bölümünde yine hem Bafra'nın problemlerini gündeme getirdi hemde çözüm önerileri sundu.

Hamdi açıklamalarını şu şekilde tamamladı:

ATLETİZM SAHASİ, FUTBOL KOMPLEKSLERİ İLE SPORA YAPİLAN HER YATIRIM KADINLAR VE GENÇLERİMİZ DAHİL HER KESİME VE SAĞLIĞADA BİR YATIRIMDIR
Bafra'mızın spor alanları konusunda da ciddi eksiklikleri olduğunu biliyorum. En az iki tane müsabakaların oynanacağı aydınlatmalı ve nizami sentetik çim futbol kompleksi yapılmalı. Ayrıca iki tanede antrenman tesisi hayata geçirilmelidir. Salon sporlarına destek verilmeli. Atletizm sahası kurulmalı, bisiklet ve yürüyüş yolları yapılmalıdır. Bu şekilde gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan daha iyi koruyacağımıza inanıyorum. Sağlıklı yaşama katkı sağlanacak  ve bir takım kalp tansiyon diyabet gibi kronik hastalıklara karşı etkili bir yol izlenecek, obezite ile mücadele edilmiş olacaktır.

İNSANLARIMIZIN GELECEĞİNİ KİMSE ÇALMASIN
Ülkemizin bir çok şehrinden Bafra belediyesine Mülakat ile, Adaletsiz bir şekilde ve torpil ile fazladan alınan her işçi ve memur, kiralanan araçlar, israf, Euro ile borçlanmalar, varsa naylon faturalar, imar rantları Baframızdan çalınan hizmetler demektir. Bu uygulamalar her insanımızın geleceğinden bir parça koparmaktır.

BELEDİYİLERİ BAĞIMSIZ DENETÇİLER İNCELEMELİ
Bence belediyeleri ve doğal olarak da Bafra Belediyesini gerekirse 30 Yılı veya en eski nereye kadar gidiyorsa oraya kadar geriye giderek her birimi ve şirketleri bağımsız ve hukuki denetçiler tarafından tarafsızca her yönüyle incelenmeli, gelir ve giderleri, faturaların içerikleri ile alınan her karar, imar uygulamaları, ihaleleri, mülk ve arazi satışları, idari kararları kısacası bir çizik bir yazı dahil yapılan her işlem kontrol edilmelidir. Bu şekilde tüm belediyelere bir düzen geleceğine inanıyorum. Her belediye başkanına kendi dönemini kapsayan sigorta ve vergi borçları için sorumluluk getirilmelidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.