Vizyon Kuyumcu

Hayati Tekin kızı Işıl Tekin'i evlendirdi

Magazin 26.08.2024 - 23:18, Güncelleme: 26.08.2024 - 23:26
 

Hayati Tekin kızı Işıl Tekin'i evlendirdi

Samsun'da eski milletvekili Hayati Tekin kızı Işıl Tekin'i evlendirdi. Samsun'da Hayati Tekin'in kızının düğününe çok sayıda davetli katıldı.

Samsun'da CHP eski Milletvekili ve 2019 yerel seçimleri Millet İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hayati Tekin, kızı Işıl Tekin'i Taner Hafızismailoğlu ile evlendirdi. Samsun Sheraton Otel'de gerçekleşen düğün törenine iş ve siyaset dünyasından geniş katılım oldu. CHP Samsun Milletvekili Murat Çan ile birlikte, CHP eski Milletvekili Suat Binici, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, 2024 yerel seçimi CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cevat Öncü, CHP İl ve İlçe yöneticileri, CHP İl-İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Hayati Tekin, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanların tebriklerini kabul etti. Düğünde dünyaevine giren Işıl Tekin ve Taner Hafızismailoğlu dans ederken, gecede havai fişek gösterisi de yapıldı. Dünyaevine giren eski milletvekili Hayati Tekin'in kızı Işıl Tekin ve Taner Hafızismailoğlu davetlilerin eşliğinde düğünde doyasıya eğlendi. Çiftin ikinci düğün merasimi ise 31 Ağustos Cumartesi günü Manisa Büyük Saruhan Hotel'de  gerçekleştirilecek.  
Samsun'da eski milletvekili Hayati Tekin kızı Işıl Tekin'i evlendirdi. Samsun'da Hayati Tekin'in kızının düğününe çok sayıda davetli katıldı.

Samsun'da CHP eski Milletvekili ve 2019 yerel seçimleri Millet İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hayati Tekin, kızı Işıl Tekin'i Taner Hafızismailoğlu ile evlendirdi.

Samsun Sheraton Otel'de gerçekleşen düğün törenine iş ve siyaset dünyasından geniş katılım oldu. CHP Samsun Milletvekili Murat Çan ile birlikte, CHP eski Milletvekili Suat Binici, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, 2024 yerel seçimi CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cevat Öncü, CHP İl ve İlçe yöneticileri, CHP İl-İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Hayati Tekin, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanların tebriklerini kabul etti.

Düğünde dünyaevine giren Işıl Tekin ve Taner Hafızismailoğlu dans ederken, gecede havai fişek gösterisi de yapıldı. Dünyaevine giren eski milletvekili Hayati Tekin'in kızı Işıl Tekin ve Taner Hafızismailoğlu davetlilerin eşliğinde düğünde doyasıya eğlendi. Çiftin ikinci düğün merasimi ise 31 Ağustos Cumartesi günü Manisa Büyük Saruhan Hotel'de  gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.