Vizyon Kuyumcu

Cihangir Dursun’dan Müdür Murat Yiğit’ı Onurlandıran Ziyaret

Gündem 27.08.2024 - 14:24, Güncelleme: 27.08.2024 - 14:24
 

Cihangir Dursun’dan Müdür Murat Yiğit’ı Onurlandıran Ziyaret

Samsun’dan Konya’ya atanan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’i, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli memur olan Cihangir Dursun makamından ziyaret etti.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli memur olan Cihangir Dursun’u Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’i makamında ağırladı. Müdür Murat Yiğit, “Bu güzel ziyaretiniz ile beni onurlandırdınız” dedi. ‘EĞİTİMİN HER KADEMESİNDE VERİLEN GÖREVİ LAİKİ YERİNE GETİRMEYİM’  Eğim adına seferber olduğunu hatırlatan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, “Vezirköprü Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi´nde 4 yıl öğretmenlik, 4 yıl müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerini yürüttüm. 2006 yılında Ağrı iline eğitim müfettiş yardımcısı, 2009 yılında eğitim müfettişi olarak atandım. 2009-2010 döneminde Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü´nde (TODAİE) Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Yüksek Lisans çalışması olarak“İlk Türk Devletlerinde Kağanlığın Ortaya Çıkışı Bağlamında Yönetimin Kökeni” konulu çalışmayı gerçekleştirdim. 22.03.2011 tarihinde Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı olarak atandım. 8 Ağustos 2012 tarihinden, 31 Mayıs 2016 tarihine kadar Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptım 1 Haziran 2016 tarihinden 31 Ağustos 2021 tarihine kadar Düzce İl Milli Eğitim Müdürü, 1 Eylül 2021 tarihinden 30 Haziran 2022 tarihine kadar Samsun İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptım. Su anda Konya İl Milli Eğitim Müdürüyüm. ”ifadesini kullandı. ‘HALKINIZ İLE DEVLETİMİZİN ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİNİ OLUŞTURDUM’ Makamına kabul eden Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e teşekkür eden Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli memur olan Cihangir Dursun, “Samsun'da ki görev yaptığı yerleri ve  bilhassa Vezirköprü konuştuk. Samsun'u özlediğini söyledi. Emekli olmadan önce Samsun İl Milli Eğitimde görev yaptığım sure içeresinde halkınız ile devletimizin arasında köprü vazifesini oluşturdum. Aynı zamanda kızı Konya Şehir Hastanesi'nde çalışmaya başladı Konya'ya gelmişken hemşerimiz olan Sayın müdürümüzü de ziyaret etmiş olduk. ” diye konuştu. Haber: Köksal ÖNER
Samsun’dan Konya’ya atanan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’i, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli memur olan Cihangir Dursun makamından ziyaret etti.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli memur olan Cihangir Dursun’u Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’i makamında ağırladı. Müdür Murat Yiğit, “Bu güzel ziyaretiniz ile beni onurlandırdınız” dedi.

‘EĞİTİMİN HER KADEMESİNDE VERİLEN GÖREVİ LAİKİ YERİNE GETİRMEYİM’ 
Eğim adına seferber olduğunu hatırlatan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, “Vezirköprü Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi´nde 4 yıl öğretmenlik, 4 yıl müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerini yürüttüm. 2006 yılında Ağrı iline eğitim müfettiş yardımcısı, 2009 yılında eğitim müfettişi olarak atandım. 2009-2010 döneminde Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü´nde (TODAİE) Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Yüksek Lisans çalışması olarak“İlk Türk Devletlerinde Kağanlığın Ortaya Çıkışı Bağlamında Yönetimin Kökeni” konulu çalışmayı gerçekleştirdim. 22.03.2011 tarihinde Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı olarak atandım. 8 Ağustos 2012 tarihinden, 31 Mayıs 2016 tarihine kadar Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptım 1 Haziran 2016 tarihinden 31 Ağustos 2021 tarihine kadar Düzce İl Milli Eğitim Müdürü, 1 Eylül 2021 tarihinden 30 Haziran 2022 tarihine kadar Samsun İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptım. Su anda Konya İl Milli Eğitim Müdürüyüm. ”ifadesini kullandı.

‘HALKINIZ İLE DEVLETİMİZİN ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİNİ OLUŞTURDUM’
Makamına kabul eden Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e teşekkür eden Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli memur olan Cihangir Dursun, “Samsun'da ki görev yaptığı yerleri ve  bilhassa Vezirköprü konuştuk. Samsun'u özlediğini söyledi. Emekli olmadan önce Samsun İl Milli Eğitimde görev yaptığım sure içeresinde halkınız ile devletimizin arasında köprü vazifesini oluşturdum. Aynı zamanda kızı Konya Şehir Hastanesi'nde çalışmaya başladı Konya'ya gelmişken hemşerimiz olan Sayın müdürümüzü de ziyaret etmiş olduk. ” diye konuştu.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.