Vizyon Kuyumcu

Küçük Narin Güran'ın Mezarı Yaptırıldı

Gündem 16.09.2024 - 22:39, Güncelleme: 16.09.2024 - 22:39
 

Küçük Narin Güran'ın Mezarı Yaptırıldı

8 yaşında Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran'ın mezarı valilik tarafından yaptırılırken, ziyaretler ise devam ediyor.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden Kur'an kursuna gitmek üzere ayrılan Narin Güran, bir daha geri dönmedi.19 gün boyunca bölgeye gelen ekiplerin aradığı Narin Güran 'in cansız bedeni, dere kenarında çuval içerisinde bulundu. Narin Güran i kim ya da kimlerin öldürdüğüne ilişkin soruşturma sürerken minik kız, okulların açıldığı gün toprağa verildi. Narin Güran 'in toprağa verilmesinin ardından da birçok kişi tarafından mezarının yaptırılması gündeme geldi. MEZARININ YAPTIRILMA İŞLEMLERİ TAMAMLANDI Narin Güran 'in cansız bedeninin toprağa verilmesinin ardından, bugün ise mezarı yapıldı.Diyarbakır Valiliği tarafından Narin Güran 'in mezarı yaptırılırken, bölgeye gelenler ise mezarlığa uğramadan dönmüyor.Narin Güran 'in mezarının yapıldığı sırada, mezar başındaki kalabalık da dikkati çekti. HABER VE FOTOĞRAFLAR KÖKSAL ÖNER/DİYARBAKIR
8 yaşında Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran'ın mezarı valilik tarafından yaptırılırken, ziyaretler ise devam ediyor.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden Kur'an kursuna gitmek üzere ayrılan Narin Güran, bir daha geri dönmedi.19 gün boyunca bölgeye gelen ekiplerin aradığı Narin Güran 'in cansız bedeni, dere kenarında çuval içerisinde bulundu. Narin Güran i kim ya da kimlerin öldürdüğüne ilişkin soruşturma sürerken minik kız, okulların açıldığı gün toprağa verildi. Narin Güran 'in toprağa verilmesinin ardından da birçok kişi tarafından mezarının yaptırılması gündeme geldi.

MEZARININ YAPTIRILMA İŞLEMLERİ TAMAMLANDI
Narin Güran 'in cansız bedeninin toprağa verilmesinin ardından, bugün ise mezarı yapıldı. Diyarbakır Valiliği tarafından Narin Güran 'in mezarı yaptırılırken, bölgeye gelenler ise mezarlığa uğramadan dönmüyor. Narin Güran 'in mezarının yapıldığı sırada, mezar başındaki kalabalık da dikkati çekti.

HABER VE FOTOĞRAFLAR KÖKSAL ÖNER/DİYARBAKIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.