Vizyon Kuyumcu

İlkadım Zabıta Ekipleri Sağlıktan Taviz Vermiyor

Samsun 18.09.2024 - 23:25, Güncelleme: 18.09.2024 - 23:25
 

İlkadım Zabıta Ekipleri Sağlıktan Taviz Vermiyor

İlkadım Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde, tarihi geçmiş çok sayıda ürüne imha edilmek üzere el konuldu.

Gıda, çevre ve ulaşım güvenliği gibi pek çok sorumluluk alanında başarıyla görev yapan İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşın sağlığını olumsuz etkileyecek durumlara karşı taviz vermiyor. İlkadım ilçe genelinde vatandaşların sağlığına yönelik denetimlerini periyodik olarak sürdüren zabıta ekipleri, gelen ihbarları da anında değerlendiriyor. Bu bağlamda İLKİM'e (İlkadım İletişim Merkezi) gelen şikayetleri değerlendiren zabıta ekipleri bir markette tarihi geçmiş ürünler bulundurduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Söz konusu markette inceleme yapan ekipler son kullanma tarihi geçmiş birçok ürün tespit etti. Raflardan toplanan ürünlere imha edilmek üzere el konuldu ve iş yerine cezai işlem uygulandı. “İNSANLARIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ” Halk sağlığını korumak ve güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla yürütülen denetimleri sıklaştırdıklarına dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ”Zabıta ekiplerimiz sürekli olarak vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlerini sürdürüyor. İnsanlarımızın sağlığı bizler için her şeyden çok daha önemli. Vatandaşlarımızdan, insan sağlığına uygun üretim yapmayan işyerlerini, son kullanma tarihi geçmiş ürün satan marketleri ve buna benzer diğer talep ve önerilerini 444 55 01- 444 19 19 İletişim Merkezi’ni arayarak bizlere iletmelerini istiyoruz. Bu konuda duyarlı olan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
İlkadım Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde, tarihi geçmiş çok sayıda ürüne imha edilmek üzere el konuldu.

Gıda, çevre ve ulaşım güvenliği gibi pek çok sorumluluk alanında başarıyla görev yapan İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşın sağlığını olumsuz etkileyecek durumlara karşı taviz vermiyor.

İlkadım ilçe genelinde vatandaşların sağlığına yönelik denetimlerini periyodik olarak sürdüren zabıta ekipleri, gelen ihbarları da anında değerlendiriyor. Bu bağlamda İLKİM'e (İlkadım İletişim Merkezi) gelen şikayetleri değerlendiren zabıta ekipleri bir markette tarihi geçmiş ürünler bulundurduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Söz konusu markette inceleme yapan ekipler son kullanma tarihi geçmiş birçok ürün tespit etti. Raflardan toplanan ürünlere imha edilmek üzere el konuldu ve iş yerine cezai işlem uygulandı.

“İNSANLARIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”
Halk sağlığını korumak ve güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla yürütülen denetimleri sıklaştırdıklarına dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ” Zabıta ekiplerimiz sürekli olarak vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlerini sürdürüyor. İnsanlarımızın sağlığı bizler için her şeyden çok daha önemli. Vatandaşlarımızdan, insan sağlığına uygun üretim yapmayan işyerlerini, son kullanma tarihi geçmiş ürün satan marketleri ve buna benzer diğer talep ve önerilerini 444 55 01- 444 19 19 İletişim Merkezi’ni arayarak bizlere iletmelerini istiyoruz. Bu konuda duyarlı olan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.