Vizyon Kuyumcu

Salıpazarı’nda, ‘Çaya Geliyoruz’ Projesi

Gündem 30.09.2024 - 23:13, Güncelleme: 30.09.2024 - 23:13
 

Salıpazarı’nda, ‘Çaya Geliyoruz’ Projesi

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Salıpazarı Gençlik Merkezi gönüllüleri başlattıkları “Çaya Geliyoruz” projesi ile öğrenci evlerine konuk oluyor.

Salıpazarı Gençlik Merkezi gönüllüleri başlattıkları “Çaya Geliyoruz” projesi ile her gün ilçede yaşayan değişik ailelere konuk olurken, “Gönül ne çay ister ne çayhane, gönül sohbet ister çay bahane” diyerek yollarına devam ediyorlar. FARKINDALIK OLUŞTURLUYOR Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen Çaya Geliyoruz projesi ile gençlik merkezi çalışanları gönüllü gençleri evinde ziyaret ederek sıcak bir çay eşliğinde gönül bağını güçlendiriyor. Samsun Salıpazarı’nda faaliyetlerine aralıksız devam eden Salıpazarı Gençlik Merkezi yeni projeleri ile gençlerle bir arada olmaya devam ediyor. Her fırsatta gönüllü gençlerle birlikte sosyal sorumluluk projesine imza atan Salıpazarı Gençlik Merkezi gönüllüleri bu kez de başlatılan proje ile “Gönül ne çay ister ne çayhane, gönül sohbet ister çay bahane ”diyerek akşamları merkezin faaliyetlere katılan öğrencilerin evlerine misafir olmaya başladı. VELİLERLE KAYNAŞMA SAĞLANIYOR Gençlik Merkezinde bulunan görevliler, ’Çaya Geliyoruz’ projesi ile öğrenci evlerine konuk oluyor. Görevliler, gönüllü gençlerle birlikte öğrenci evlerini ziyaret ederek onların sorunlarına ortak olup destek sundu. Öğrencilerle sohbet eden ve Gençlik Merkezinin faaliyetlerini anlatan görevliler, Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlere yönelik birçok projesi olduğunu projelerle birlikte gençlerin bir araya gelerek Türk Kültürünün önemli bir parçası olan misafirlik geleneğini yaşatmaya çalıştıklarını ifade ettiler. BİRÇOK KONUYA ÖNCÜLÜK EDİYORLAR Merkez yetkilileri, “Bu tür projeler sayesinde gençlerimize Gençlik Merkezinde yaptığımız etkinlik ve çalışmaları da anlatma fırsatı buluyoruz. Bu gençlerimiz, daha sonra Gençlik Merkezimize gelerek bizlerle birlikte hareket ediyor ve birçok konuya öncülük ediyorlar. Ziyaretlerimizle gençlerimizin dertlerini dinleyip sevinçlerine ortak olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştular. Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten Keskin ailesi, gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür etti Haber: Köksal ÖNER
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Salıpazarı Gençlik Merkezi gönüllüleri başlattıkları “Çaya Geliyoruz” projesi ile öğrenci evlerine konuk oluyor.

Salıpazarı Gençlik Merkezi gönüllüleri başlattıkları “Çaya Geliyoruz” projesi ile her gün ilçede yaşayan değişik ailelere konuk olurken, “Gönül ne çay ister ne çayhane, gönül sohbet ister çay bahane” diyerek yollarına devam ediyorlar.

FARKINDALIK OLUŞTURLUYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen Çaya Geliyoruz projesi ile gençlik merkezi çalışanları gönüllü gençleri evinde ziyaret ederek sıcak bir çay eşliğinde gönül bağını güçlendiriyor. Samsun Salıpazarı’nda faaliyetlerine aralıksız devam eden Salıpazarı Gençlik Merkezi yeni projeleri ile gençlerle bir arada olmaya devam ediyor. Her fırsatta gönüllü gençlerle birlikte sosyal sorumluluk projesine imza atan Salıpazarı Gençlik Merkezi gönüllüleri bu kez de başlatılan proje ile “Gönül ne çay ister ne çayhane, gönül sohbet ister çay bahane ”diyerek akşamları merkezin faaliyetlere katılan öğrencilerin evlerine misafir olmaya başladı.

VELİLERLE KAYNAŞMA SAĞLANIYOR
Gençlik Merkezinde bulunan görevliler, ’Çaya Geliyoruz’ projesi ile öğrenci evlerine konuk oluyor. Görevliler, gönüllü gençlerle birlikte öğrenci evlerini ziyaret ederek onların sorunlarına ortak olup destek sundu. Öğrencilerle sohbet eden ve Gençlik Merkezinin faaliyetlerini anlatan görevliler, Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlere yönelik birçok projesi olduğunu projelerle birlikte gençlerin bir araya gelerek Türk Kültürünün önemli bir parçası olan misafirlik geleneğini yaşatmaya çalıştıklarını ifade ettiler.

BİRÇOK KONUYA ÖNCÜLÜK EDİYORLAR
Merkez yetkilileri, “Bu tür projeler sayesinde gençlerimize Gençlik Merkezinde yaptığımız etkinlik ve çalışmaları da anlatma fırsatı buluyoruz. Bu gençlerimiz, daha sonra Gençlik Merkezimize gelerek bizlerle birlikte hareket ediyor ve birçok konuya öncülük ediyorlar. Ziyaretlerimizle gençlerimizin dertlerini dinleyip sevinçlerine ortak olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştular. Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten Keskin ailesi, gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür etti

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.