Vizyon Kuyumcu

Canik'te Anne Adaylarına Eğitim

Samsun 04.10.2024 - 14:52, Güncelleme: 04.10.2024 - 14:52
 

Canik'te Anne Adaylarına Eğitim

Canik Belediyesi, ‘Anne Sütü ile Beslenme ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi' gerçekleştirdi.

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle ilçede, Anne Sütü ile Beslenme ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi düzenlendi. Dünya Emzirme Haftası'nda gerçekleştirilen eğitim programında anne adaylarına, yenidoğan bebekler için doğru emzirme teknikleri ve anne sütünün önemi konularında eğitimler verildi. YOĞUN İLGİ Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim programına anne adayları yoğun bir ilgiyle katıldı. Uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde, hamilelik döneminde stres yönetimi, yenidoğan sağlığı, gebeler için pilates hareketleri ve nefes egzersizleri konularında da anne adaylarına bilgiler aktarılırken, Canik Belediyesi tarafından eğitim programına katılan anne adaylarına çeşitli hediyeler verildi.
Canik Belediyesi, ‘Anne Sütü ile Beslenme ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi' gerçekleştirdi.

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle ilçede, Anne Sütü ile Beslenme ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi düzenlendi. Dünya Emzirme Haftası'nda gerçekleştirilen eğitim programında anne adaylarına, yenidoğan bebekler için doğru emzirme teknikleri ve anne sütünün önemi konularında eğitimler verildi.

YOĞUN İLGİ
Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim programına anne adayları yoğun bir ilgiyle katıldı. Uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde, hamilelik döneminde stres yönetimi, yenidoğan sağlığı, gebeler için pilates hareketleri ve nefes egzersizleri konularında da anne adaylarına bilgiler aktarılırken, Canik Belediyesi tarafından eğitim programına katılan anne adaylarına çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.