Vizyon Kuyumcu

Thomas Reis Adana Demirspor Karşılaşmasını Değerlendirdi

Spor 07.10.2024 - 00:15, Güncelleme: 07.10.2024 - 00:15
 

Thomas Reis Adana Demirspor Karşılaşmasını Değerlendirdi

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 3-1’lik Adana Demirspor A.Ş. galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Bu haftaki rakibimiz olan Adana Demirspor karşısında geriye düşmemize rağmen saha içinde maçı kazanmak için mücadele eden oyuncularımı kutluyorum” dedi. ‘ÖZELLİKLE İLK YARIDA ÇOK KÖTÜ OYNADIK’ Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Adana Demirspor karşında geriye düşmelerine rağmen maçı kazanmasını bildiklerini ifade eden Thomas Reis, “Çok zor bir maç oynadık diyebilirim, galibiyetle ayrılmış olsak da istediğimizi tam olarak sahaya yansıtamadık. Özellikle ilk yarıda çok kötü oynadık. İkili mücadelelerde çok zayıftık, topu çok yavaş çevirdik ve buna benzer birçok konuda ilk yarıda istediğimizi gösteremedik ”diye konuştu. ‘İKİNCİ YARIYA ÇOK DAHA İYİ BAŞLADIK’ Alınan  bu güzel galibiyetten  sonra oyuncularını kutlayan Thomas Reis, “Rakibimizin karşısında  ikinci yarıya çok daha iyi başladık, biraz daha iyi oynadık diyebilirim. Karakter gösterdik. Bu galibiyetin kesinlikle karakterin ve güçlü mentalitenin sonucu olduğunu söyleyebilirim. Evet, 18 puandayız ama bu yeterli değil. Süper Lig’de kalmak için bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Galibiyetimizi taraftarımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı. Haber: Köksal ÖNER
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 3-1’lik Adana Demirspor A.Ş. galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Bu haftaki rakibimiz olan Adana Demirspor karşısında geriye düşmemize rağmen saha içinde maçı kazanmak için mücadele eden oyuncularımı kutluyorum” dedi.

‘ÖZELLİKLE İLK YARIDA ÇOK KÖTÜ OYNADIK’
Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Adana Demirspor karşında geriye düşmelerine rağmen maçı kazanmasını bildiklerini ifade eden Thomas Reis, “Çok zor bir maç oynadık diyebilirim, galibiyetle ayrılmış olsak da istediğimizi tam olarak sahaya yansıtamadık. Özellikle ilk yarıda çok kötü oynadık. İkili mücadelelerde çok zayıftık, topu çok yavaş çevirdik ve buna benzer birçok konuda ilk yarıda istediğimizi gösteremedik ”diye konuştu.

‘İKİNCİ YARIYA ÇOK DAHA İYİ BAŞLADIK’
Alınan  bu güzel galibiyetten  sonra oyuncularını kutlayan Thomas Reis, “Rakibimizin karşısında  ikinci yarıya çok daha iyi başladık, biraz daha iyi oynadık diyebilirim. Karakter gösterdik. Bu galibiyetin kesinlikle karakterin ve güçlü mentalitenin sonucu olduğunu söyleyebilirim. Evet, 18 puandayız ama bu yeterli değil. Süper Lig’de kalmak için bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Galibiyetimizi taraftarımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.