Vizyon Kuyumcu

Taekwondo Dönem Kuşak Sınavı Yapıldı

Spor 07.10.2024 - 10:26, Güncelleme: 07.10.2024 - 10:26
 

Taekwondo Dönem Kuşak Sınavı Yapıldı

Samsun'da Taekwondo dönem kuşak sınavı, 96 sporcu ve velinin katılımıyla Sporcu Fabrikası'nda gerçekleştirildi. Başarılı sporculara madalyaları, Tesis Amiri Eyüp Aydoğan ve antrenör Raşit Kaya tarafından takdim edildi

Taekwondo dönem kuşak sınavı, 96 sporcu ve velilerinin katılımıyla Sporcu Fabrikası'nda düzenlendi. Etkinlik, genç sporcuların yeteneklerini sergilediği ve yeni kuşakları elde etmek için mücadele ettiği heyecan dolu anlara sahne oldu. Sınavın sonunda başarılı olan sporcular, ödüllerini almak için sabırsızlıkla bekledi. Madalya töreninde, Sporcu Fabrikası Tesis Amiri Eyüp Aydoğan ve Taekwondo antrenörü Raşit Kaya, başarılı sporculara madalyalarını takdim etti. Bu tür etkinlikler, sporcuların motivasyonunu artırırken, aynı zamanda takım ruhunu pekiştiriyor. Gençlerin spor alanındaki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen bu sınav, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Samsun'da Taekwondo dönem kuşak sınavı, 96 sporcu ve velinin katılımıyla Sporcu Fabrikası'nda gerçekleştirildi. Başarılı sporculara madalyaları, Tesis Amiri Eyüp Aydoğan ve antrenör Raşit Kaya tarafından takdim edildi

Taekwondo dönem kuşak sınavı, 96 sporcu ve velilerinin katılımıyla Sporcu Fabrikası'nda düzenlendi. Etkinlik, genç sporcuların yeteneklerini sergilediği ve yeni kuşakları elde etmek için mücadele ettiği heyecan dolu anlara sahne oldu. Sınavın sonunda başarılı olan sporcular, ödüllerini almak için sabırsızlıkla bekledi. Madalya töreninde, Sporcu Fabrikası Tesis Amiri Eyüp Aydoğan ve Taekwondo antrenörü Raşit Kaya, başarılı sporculara madalyalarını takdim etti.

Bu tür etkinlikler, sporcuların motivasyonunu artırırken, aynı zamanda takım ruhunu pekiştiriyor. Gençlerin spor alanındaki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen bu sınav, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.