Vizyon Kuyumcu

WhatsApp, ‘Kişiler Karmaşasını’ Çözmek İçin Kolları Sıvadı

Teknoloji 07.10.2024 - 11:00, Güncelleme: 07.10.2024 - 11:00
 

WhatsApp, ‘Kişiler Karmaşasını’ Çözmek İçin Kolları Sıvadı

WhatsApp, çok yakında herkes için devreye girmesi beklenen yeni özelliklerini test etmeye başladı. Bu kez hedef, WhatsApp'ta yaşanan "Kişiler kargaşasını" çözebilmek.

Meta'nın anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcı mahremiyetini iyileştirmek için yeni bir kişi senkronizasyon deneyimi üzerinde çalışıyor. Şu anda WhatsApp beta iOS v24.20.10.76 aracılığıyla test edilen özelliğe göre, uygulama WhatsApp hesabınızdaki kişileri nasıl kaydedeceğinizi ve yöneteceğinizi değiştirecek. WhatsApp'ın gelecekteki final sürümünde bir kişiyi yalnızca WhatsApp hesabınıza mı kaydedeceğinizi yoksa telefonunuzun Kişiler uygulamasında mı saklayacağınızı seçmeniz mümkün olacak. Böylece WhatsApp'ta kayıtlı olan kişi verilerinize başka uygulamalar erişemeyecek. Kullanıcılar, bağlı cihazlardan kişileri kolayca ekleyebilecek ve yönetebilecek. WhatsApp, kullanıcıların bağlı cihazlarından kişileri kaydetmelerine izin vererek birincil cihaza olan bağımlılığı da azaltmak için çalışıyor. Kişiler tüm cihazlar arasında otomatik olarak senkronize edilecek. WhatsApp gelişmeye devam ediyor WhatsApp ayrıca birkaç başka özellik üzerinde de çalışıyor. Örneğin, yeni bir özellik sayesinde kullanıcıların grup sohbetleri için bildirimleri önceliklendirmesi de mümkün olacak. Şu anda test aşamasında olan tüm bu yenilikler yakında WhatsApp kullanıcılarına sunulacak.
WhatsApp, çok yakında herkes için devreye girmesi beklenen yeni özelliklerini test etmeye başladı. Bu kez hedef, WhatsApp'ta yaşanan "Kişiler kargaşasını" çözebilmek.

Meta'nın anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcı mahremiyetini iyileştirmek için yeni bir kişi senkronizasyon deneyimi üzerinde çalışıyor. Şu anda WhatsApp beta iOS v24.20.10.76 aracılığıyla test edilen özelliğe göre, uygulama WhatsApp hesabınızdaki kişileri nasıl kaydedeceğinizi ve yöneteceğinizi değiştirecek.

WhatsApp'ın gelecekteki final sürümünde bir kişiyi yalnızca WhatsApp hesabınıza mı kaydedeceğinizi yoksa telefonunuzun Kişiler uygulamasında mı saklayacağınızı seçmeniz mümkün olacak. Böylece WhatsApp'ta kayıtlı olan kişi verilerinize başka uygulamalar erişemeyecek.

Kullanıcılar, bağlı cihazlardan kişileri kolayca ekleyebilecek ve yönetebilecek. WhatsApp, kullanıcıların bağlı cihazlarından kişileri kaydetmelerine izin vererek birincil cihaza olan bağımlılığı da azaltmak için çalışıyor. Kişiler tüm cihazlar arasında otomatik olarak senkronize edilecek.

WhatsApp gelişmeye devam ediyor
WhatsApp ayrıca birkaç başka özellik üzerinde de çalışıyor. Örneğin, yeni bir özellik sayesinde kullanıcıların grup sohbetleri için bildirimleri önceliklendirmesi de mümkün olacak.

Şu anda test aşamasında olan tüm bu yenilikler yakında WhatsApp kullanıcılarına sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.