Vizyon Kuyumcu

Alaçamspor Bocce Takımı İspanya'dan Avrupa 2.Liği İle Döndü

Spor 08.10.2024 - 10:44, Güncelleme: 08.10.2024 - 10:44
 

Alaçamspor Bocce Takımı İspanya'dan Avrupa 2.Liği İle Döndü

Bocce petank Avrupa Şampiyonasında Milletler Kupası Genç kızlar kategorisinde, Türk Milli takımı ile Alaçamspor Bocce takımı Avrupa 2.liği yaşadı.

Bocce petank Avrupa Şampiyonasında Milletler Kupası Genç kızlar kategorisinde, Türk Milli takımı ile Avrupa 2.liği yaşayan Alaçamspor Bocce takımı sporcusu Edanur Kır ve Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir’i, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Çarşamba Havalimanı’nda karşıladı. Alaçamspor Bocce takımı sporcularının oluşturduğu Türk milli takımı 3-6 Ekim tarihleri arasında İspanya İsla Cristina şehrinde yapılan Avrupa Bocce Petank Şampiyonasında ülkemizi başarılarla temsil etti. Bocce petank Avrupa Şampiyonasında Milletler Kupasında Genç kızlar kategorisi Alaçamspor Bocce takımı sporcusu Edanur Kır Türk Milli takımı ile Avrupa 2.liği, Görkem Duran Genç Erkekler kategorisinde Türk Milli takımı ile Avrupa 2.liği elde etti. Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir ve Milli sporcu Edanur Kır’ı, 7 Ekim 2024 Pazartesi günü, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Çarşamba Havalimanı’nda karşıladı. Antrenör Gökhan Bozdemir ve Edanur Kır’ı tebrik eden İl Müdürü Feyzullah Dereci, başarılarının devamını diledi.  
Bocce petank Avrupa Şampiyonasında Milletler Kupası Genç kızlar kategorisinde, Türk Milli takımı ile Alaçamspor Bocce takımı Avrupa 2.liği yaşadı.

Bocce petank Avrupa Şampiyonasında Milletler Kupası Genç kızlar kategorisinde, Türk Milli takımı ile Avrupa 2.liği yaşayan Alaçamspor Bocce takımı sporcusu Edanur Kır ve Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir’i, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Çarşamba Havalimanı’nda karşıladı.

Alaçamspor Bocce takımı sporcularının oluşturduğu Türk milli takımı 3-6 Ekim tarihleri arasında İspanya İsla Cristina şehrinde yapılan Avrupa Bocce Petank Şampiyonasında ülkemizi başarılarla temsil etti. Bocce petank Avrupa Şampiyonasında Milletler Kupasında Genç kızlar kategorisi Alaçamspor Bocce takımı sporcusu Edanur Kır Türk Milli takımı ile Avrupa 2.liği, Görkem Duran Genç Erkekler kategorisinde Türk Milli takımı ile Avrupa 2.liği elde etti.

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir ve Milli sporcu Edanur Kır’ı, 7 Ekim 2024 Pazartesi günü, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Çarşamba Havalimanı’nda karşıladı. Antrenör Gökhan Bozdemir ve Edanur Kır’ı tebrik eden İl Müdürü Feyzullah Dereci, başarılarının devamını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.