Vizyon Kuyumcu

Serhat Türkel Teknik Ekiple Bir Arada

Samsun 08.10.2024 - 14:44, Güncelleme: 08.10.2024 - 14:44
 

Serhat Türkel Teknik Ekiple Bir Arada

Saha ziyaretleriyle Belediye tesislerinde gerçekleştirilen üretim çalışmalarını yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, teknik ekiple bir araya geldi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanmak amacıyla başlattığı çalışmalarla fark yaratıyor. Belediyeye ait iş makinelerinin onarımı, araç bakımı, park donanımları, konteyner ve pano üretimi gibi birçok çalışma belediye bünyesindeki atölyelerde gerçekleştiriliyor. Çok sayıda uzman personelin görev aldığı çalışmalarda belediye hizmetlerinde kullanılacak malzeme, ekipman ve donanımlar az maliyetle üretiliyor.  Saha ziyaretleriyle belediye hizmetlerini yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, personelden çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Türkel, son olarak Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Makine İkmal Bakım ve Onarım müdürlüklerini ziyaret etti. Fen İşleri Şantiyesi’nde teknik ekiple kaynak yapan Türkel, ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ndeki çalışmaları inceledi. Belediyenin Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  “ÜRETEREK KALKINACAĞIZ” Başkan Türkel, belediye çalışmaları hakkında  “Atakum’da, en iyi hizmeti sunmak için tüm ekiplerimizle ara vermeden çalışıyoruz. Atakum Belediyesi olarak kendi üretimimizi, kendi personelimizle yapıyoruz. Belediyemiz bünyesindeki  tesislerimizde, kentimizin açık alanlarında kullanılan masa, sandalye, bankların yanı sıra konteyner, tabela, pano gibi farklı hizmet alanlarında kullanılan malzemeleri ve ekipmanları üretiyoruz. Ekiplerimiz, Atakum'daki, parkların ve kamu alanlarının aydınlatılmasında elektronik destek vermenin yanı sıra kentimizdeki yaya geçidi, kaldırım ve yolları konforlu hale getirecek taş ve parkelerin üretimine ara vermeden devam ediyor. Ülke olarak yaşadığımız zorlu şartlardan üreterek ve üretim odaklı hareket ederek çıkabiliriz. Atakum Belediyesi olarak çalışmalarımızı ve projelerimizi bu anlayışla hayata geçiriyoruz. Üreterek kalkınacağız, kentimizi ve memleketimiz ileri taşıyacağız.” diye konuştu.  Haber: Seyhan GÖÇMEZ
Saha ziyaretleriyle Belediye tesislerinde gerçekleştirilen üretim çalışmalarını yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, teknik ekiple bir araya geldi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanmak amacıyla başlattığı çalışmalarla fark yaratıyor. Belediyeye ait iş makinelerinin onarımı, araç bakımı, park donanımları, konteyner ve pano üretimi gibi birçok çalışma belediye bünyesindeki atölyelerde gerçekleştiriliyor. Çok sayıda uzman personelin görev aldığı çalışmalarda belediye hizmetlerinde kullanılacak malzeme, ekipman ve donanımlar az maliyetle üretiliyor. 

Saha ziyaretleriyle belediye hizmetlerini yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, personelden çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Türkel, son olarak Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Makine İkmal Bakım ve Onarım müdürlüklerini ziyaret etti. Fen İşleri Şantiyesi’nde teknik ekiple kaynak yapan Türkel, ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ndeki çalışmaları inceledi. Belediyenin Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

“ÜRETEREK KALKINACAĞIZ”
Başkan Türkel, belediye çalışmaları hakkında  “Atakum’da, en iyi hizmeti sunmak için tüm ekiplerimizle ara vermeden çalışıyoruz. Atakum Belediyesi olarak kendi üretimimizi, kendi personelimizle yapıyoruz. Belediyemiz bünyesindeki  tesislerimizde, kentimizin açık alanlarında kullanılan masa, sandalye, bankların yanı sıra konteyner, tabela, pano gibi farklı hizmet alanlarında kullanılan malzemeleri ve ekipmanları üretiyoruz. Ekiplerimiz, Atakum'daki, parkların ve kamu alanlarının aydınlatılmasında elektronik destek vermenin yanı sıra kentimizdeki yaya geçidi, kaldırım ve yolları konforlu hale getirecek taş ve parkelerin üretimine ara vermeden devam ediyor. Ülke olarak yaşadığımız zorlu şartlardan üreterek ve üretim odaklı hareket ederek çıkabiliriz. Atakum Belediyesi olarak çalışmalarımızı ve projelerimizi bu anlayışla hayata geçiriyoruz. Üreterek kalkınacağız, kentimizi ve memleketimiz ileri taşıyacağız.” diye konuştu. 

Haber: Seyhan GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.