Vizyon Kuyumcu

Şehit Sefer Alan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem 10.10.2024 - 23:47, Güncelleme: 10.10.2024 - 23:47
 

Şehit Sefer Alan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde taciz ateşi sonrasında şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, memleketi Elazığ’da son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde taciz ateşi sonrasında yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan (23) şehit düştü. Şehidin naaşı Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından dün gece Elazığ’a getirildi. Sefer Alan’ın naaşı baba evinden helallik alınarak tören için İmam-ı Azam Camisi’ne getirildi. İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın cenaze namazını kıldırmasının ardından meslektaşları tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı, top aracına konuldu. Askeri geçidin ardından Palu ilçesine bağlı Karasalkım köyüne götürülen Sefer Alan, gözyaşları içerisinde toprağa verildi. ‘TARİH GÖSTERDİ. GELECEKTE DE GÖSTERECEK’ Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alanı’nın cenaze töreninde konuşan Vali Numan Hatipoğlu , “Bu topraklarda hür ve bağımsız olarak ayaklarımızın üzerinde dimdik bir şekilde yaşama iradesini ortaya koyduğumuz andan itibaren biz buna hazırlık bir milletiz. Bizde kahramanlar bitmez. Dolasıyla bu topraklar için hesap tutmaya kalkışan, ülkemizin birliğini beraberliğini, kardeşliği baltalamaya çalışan herkesin er yada geç hakkettiği şekilde belasını bulacağını tarih gösterdi. Gelecekte de gösterecek. Milletimizin mayasındaki o haslet hiçbir zaman tükenmez. Biz dosdoğru olduktan sonra Allah’ın yardımıyla tüm dünyada mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz. Kardeşliğimizi baltalamaya çalışan her türlü nifak tohumunu boğacağız.” dedi. ELAZIĞ’DA DÜZENLENEN TÖRENLE UĞURLADILAR Cenaze törenine, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, 8’inci Kolordu Garnizon Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Baro Başkanı Melih Efe, Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Elazığ İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alpaslan Doğan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öneril yöneticileri, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, kamu kurum müdürleri, askeri erkan, emniyet mensupları ve kalabalık bir topluluk katıldı HABER VE FOTĞRAFLAR KÖKSAL ÖNER/ ELAZIĞ
Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde taciz ateşi sonrasında şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, memleketi Elazığ’da son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde taciz ateşi sonrasında yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan (23) şehit düştü. Şehidin naaşı Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından dün gece Elazığ’a getirildi. Sefer Alan’ın naaşı baba evinden helallik alınarak tören için İmam-ı Azam Camisi’ne getirildi. İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın cenaze namazını kıldırmasının ardından meslektaşları tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı, top aracına konuldu. Askeri geçidin ardından Palu ilçesine bağlı Karasalkım köyüne götürülen Sefer Alan, gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

‘TARİH GÖSTERDİ. GELECEKTE DE GÖSTERECEK’
Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alanı’nın cenaze töreninde konuşan Vali Numan Hatipoğlu , “Bu topraklarda hür ve bağımsız olarak ayaklarımızın üzerinde dimdik bir şekilde yaşama iradesini ortaya koyduğumuz andan itibaren biz buna hazırlık bir milletiz. Bizde kahramanlar bitmez. Dolasıyla bu topraklar için hesap tutmaya kalkışan, ülkemizin birliğini beraberliğini, kardeşliği baltalamaya çalışan herkesin er yada geç hakkettiği şekilde belasını bulacağını tarih gösterdi. Gelecekte de gösterecek. Milletimizin mayasındaki o haslet hiçbir zaman tükenmez. Biz dosdoğru olduktan sonra Allah’ın yardımıyla tüm dünyada mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz. Kardeşliğimizi baltalamaya çalışan her türlü nifak tohumunu boğacağız.” dedi.

ELAZIĞ’DA DÜZENLENEN TÖRENLE UĞURLADILAR
Cenaze törenine, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, 8’inci Kolordu Garnizon Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Baro Başkanı Melih Efe, Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Elazığ İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alpaslan Doğan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öneril yöneticileri, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, kamu kurum müdürleri, askeri erkan, emniyet mensupları ve kalabalık bir topluluk katıldı

HABER VE FOTĞRAFLAR KÖKSAL ÖNER/ ELAZIĞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.