Vizyon Kuyumcu

Genç Kanatlar Bilim Şenliği'nde

Gündem 16.10.2024 - 20:20, Güncelleme: 16.10.2024 - 20:21
 

Genç Kanatlar Bilim Şenliği'nde

Bilim ve teknolojiye ilgi duyan gençler için Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Bilim Şenliği, bu yıl da birbirinden neşeli etkinliklerle tamamlandı

Bilim etkinliğinde farklı okullar, projelerini sergileyerek katılımcılara yenilikçi fikirler sunarken, öğrenciler hem öğrenmenin hem de keşfetmenin keyfini yaşadı. Şenliğe damga vuran Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün paydaş okulu Kuzey Göktürk Havacılık Lisesi oldu. Okulun şenliğe havacılık ruhunu yansıtan projeleriyle büyük ilgi topladı. Öğrenciler, İHA (İnsansız Hava Aracı) ve uçak simülatörü ve roket projeleriyle katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Ziyaretçiler, uçak simülatörümüz sayesinde sanal bir uçuş deneyimi yaşarken, İHA projelerimizle havacılığın geleceğine dair ilham verici bir bakış açısı kazandılar. TEK SAMSUN OKULU Özel Kuzey Göktürk Havacılık Lisesi Okul Müdürü Enver Şahin yaptığı açıklamada, ‘’Okulumuzun TEKNOFEST Roket Yarışmaları'nda finale kalmayı başaran tek Samsun okulu olması, bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bölge finallerinde sergilediğimiz performans, havacılık ve uzay teknolojilerinde iddiamızı ortaya koyarken, öğrencilerimizin azmi ve çalışkanlığı da bu başarının temel taşı oldu. Özel Kuzey Göktürk Havacılık Lisesi olarak, gençlerin hem teorik bilgilerini pratiğe dökmelerine olanak sağlayan hem de ekip çalışmasının önemini deneyimledikleri bu tür etkinliklere katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bilim Şenliği, öğrencilerimize kendilerini ifade etme ve projelerini geniş kitlelerle buluşturma fırsatı sundu. Geleceğin havacılık ve uzay sektörüne donanımlı bireyler kazandırmayı hedefleyen bir okul olarak, öğrencilerimizin bu başarılarıyla gurur duyuyoruz. Başarılarımızı her geçen gün artırarak daha nice projeyle eğitim dünyasında fark yaratmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Bilim ve teknolojiye ilgi duyan gençler için Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Bilim Şenliği, bu yıl da birbirinden neşeli etkinliklerle tamamlandı

Bilim etkinliğinde farklı okullar, projelerini sergileyerek katılımcılara yenilikçi fikirler sunarken, öğrenciler hem öğrenmenin hem de keşfetmenin keyfini yaşadı. Şenliğe damga vuran Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün paydaş okulu Kuzey Göktürk Havacılık Lisesi oldu. Okulun şenliğe havacılık ruhunu yansıtan projeleriyle büyük ilgi topladı. Öğrenciler, İHA (İnsansız Hava Aracı) ve uçak simülatörü ve roket projeleriyle katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Ziyaretçiler, uçak simülatörümüz sayesinde sanal bir uçuş deneyimi yaşarken, İHA projelerimizle havacılığın geleceğine dair ilham verici bir bakış açısı kazandılar.

TEK SAMSUN OKULU
Özel Kuzey Göktürk Havacılık Lisesi Okul Müdürü Enver Şahin yaptığı açıklamada, ‘’Okulumuzun TEKNOFEST Roket Yarışmaları'nda finale kalmayı başaran tek Samsun okulu olması, bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bölge finallerinde sergilediğimiz performans, havacılık ve uzay teknolojilerinde iddiamızı ortaya koyarken, öğrencilerimizin azmi ve çalışkanlığı da bu başarının temel taşı oldu. Özel Kuzey Göktürk Havacılık Lisesi olarak, gençlerin hem teorik bilgilerini pratiğe dökmelerine olanak sağlayan hem de ekip çalışmasının önemini deneyimledikleri bu tür etkinliklere katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bilim Şenliği, öğrencilerimize kendilerini ifade etme ve projelerini geniş kitlelerle buluşturma fırsatı sundu. Geleceğin havacılık ve uzay sektörüne donanımlı bireyler kazandırmayı hedefleyen bir okul olarak, öğrencilerimizin bu başarılarıyla gurur duyuyoruz. Başarılarımızı her geçen gün artırarak daha nice projeyle eğitim dünyasında fark yaratmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.