Vizyon Kuyumcu

Deneyimli Hoca Kenan Yelek Yuvaya Döndü

Spor 17.10.2024 - 15:14, Güncelleme: 17.10.2024 - 15:14
 

Deneyimli Hoca Kenan Yelek Yuvaya Döndü

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da sezona kötü bir başlangıç yapan Çarşambaspor’da başarısızlığın perde arkasında disiplin sorunları ve yönetim-teknik heyet anlaşmazlıkları olduğu iddiası üzerine teknik direktör değişikliği yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, bazı futbolcuların disiplinsiz davranışlarının takımı olumsuz etkilediği, ayrıca yöneticiler ile futbolcu ve teknik heyet arasında ciddi anlaşmazlıklar yaşandığı gündemdeydi. Sezona büyük umutlarla başlayan yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, üst üste aldığı iki yenilgi ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratırken, takımın yaşadığı bu olumsuz gidişat teknik ekip üzerinde baskı oluşturdu. Teknik adam Aydın Akay’ın, takımın kötü performansından duyduğu rahatsızlık nedeniyle istifa ettiği öğrenildi. YÖNETİMİ TARAFINDAN HIZLI BİR KARAR VERİLDİ Yeşil beyazlı ekibin üst üste iki yenilgi almasıyla Teknik adam Aydın Akay’ın istifası sonrası gözler yeni teknik direktör ismine çevrilmişti. Birçok ismin konuşulduğu atmosferde, Çarşambaspor yönetimi tarafından hızlı bir karar verildi. Takımı hem psikolojik olarak hem de performans olarak toparlayacak olan ismin Kenan Yelek olması kararına varıldı. Yelek ile görüşmelerin ardından imza töreni düzenlenerek anlaşmaya varıldı. Haber: Köksal ÖNER
Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da sezona kötü bir başlangıç yapan Çarşambaspor’da başarısızlığın perde arkasında disiplin sorunları ve yönetim-teknik heyet anlaşmazlıkları olduğu iddiası üzerine teknik direktör değişikliği yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, bazı futbolcuların disiplinsiz davranışlarının takımı olumsuz etkilediği, ayrıca yöneticiler ile futbolcu ve teknik heyet arasında ciddi anlaşmazlıklar yaşandığı gündemdeydi. Sezona büyük umutlarla başlayan yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, üst üste aldığı iki yenilgi ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratırken, takımın yaşadığı bu olumsuz gidişat teknik ekip üzerinde baskı oluşturdu. Teknik adam Aydın Akay’ın, takımın kötü performansından duyduğu rahatsızlık nedeniyle istifa ettiği öğrenildi.

YÖNETİMİ TARAFINDAN HIZLI BİR KARAR VERİLDİ
Yeşil beyazlı ekibin üst üste iki yenilgi almasıyla Teknik adam Aydın Akay’ın istifası sonrası gözler yeni teknik direktör ismine çevrilmişti. Birçok ismin konuşulduğu atmosferde, Çarşambaspor yönetimi tarafından hızlı bir karar verildi. Takımı hem psikolojik olarak hem de performans olarak toparlayacak olan ismin Kenan Yelek olması kararına varıldı. Yelek ile görüşmelerin ardından imza töreni düzenlenerek anlaşmaya varıldı.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.