Vizyon Kuyumcu

İşte A Milli Takım'ın Muhtemel 11'i

Spor 06.07.2024 - 15:06, Güncelleme: 06.07.2024 - 15:11
 

İşte A Milli Takım'ın Muhtemel 11'i

Türkiye, bu akşam EURO 2024 çeyrek final karşılaşmasında Hollanda ile maça çıkacak A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella'nın dev maçta forma vereceği isimler de büyük oranda netleşti.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası tüm heyecanıyla devam ediyor. A Milli Takım, bu akşam Hollanda ile yarı final için kozlarını paylaşacak. Büyük bir heyecanla beklenen çeyrek final maçı Berlin Olimpiyat Stadı'nda saat 22.00'da başlayacak. Karşılaşmada Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Turpin'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer olacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Fransız Jerome Brisard oturacak. 3 FUTBOLCU CEZALI A Milli Takım, turu geçmesi durumunda İngiltere-İsviçre maçının galibiyle karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada forma giyecek isimlerde büyük oranda netleşti. Kart cezası bulunan İsmail Yüksek, Orkun Kökçü ve UEFA'nın 2 maçlık ceza verdiği Merih Demiral kritik karşılaşmada forma giyemeyecek. Hollanda'da ise cezalı oyuncu bulunmuyor.​​ MUHTEMEL İLK 11 TÜRKİYE: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Barış Alper Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Arda Güler. HOLLANDA: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Reijnders, Simons, Malen, Depay, Gakpo.
Türkiye, bu akşam EURO 2024 çeyrek final karşılaşmasında Hollanda ile maça çıkacak A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella'nın dev maçta forma vereceği isimler de büyük oranda netleşti.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası tüm heyecanıyla devam ediyor. A Milli Takım, bu akşam Hollanda ile yarı final için kozlarını paylaşacak. Büyük bir heyecanla beklenen çeyrek final maçı Berlin Olimpiyat Stadı'nda saat 22.00'da başlayacak.

Karşılaşmada Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Turpin'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer olacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Fransız Jerome Brisard oturacak.

3 FUTBOLCU CEZALI
A Milli Takım, turu geçmesi durumunda İngiltere-İsviçre maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmada forma giyecek isimlerde büyük oranda netleşti. Kart cezası bulunan İsmail Yüksek, Orkun Kökçü ve UEFA'nın 2 maçlık ceza verdiği Merih Demiral kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.

Hollanda'da ise cezalı oyuncu bulunmuyor.​​

MUHTEMEL İLK 11
TÜRKİYE:
Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Barış Alper Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Arda Güler.

HOLLANDA: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Reijnders, Simons, Malen, Depay, Gakpo.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.