Vizyon Kuyumcu

İYİ Parti'den Cemil Deveci Resti

Siyaset 11.09.2023 - 02:13, Güncelleme: 11.09.2023 - 02:13
 

İYİ Parti'den Cemil Deveci Resti

İYİ Parti’nin yaklaşan yerel seçimlerde CHP'nin Cemil Deveci'yi aday çıkarması durumunda Atakum'da ittifak yapmayarak kendi adayıyla seçimlere gideceği öğrenildi.

Cemil Deveci'nin Atakum Belediye Meclisi'nden ek bütçe talebine İYİ Partili Meclis Üyeleri'nin red oyu vermesi üzerine talep meclisten geçmemişti. Bu tablo karşısında Deveci İYİ Parti Meclis üyeleri hakkında sert açıklamalarda bulunmuştu. İYİ Parti’li Meclis Üyeleri'nin her meclis toplantısında yanına dosya ile geldiğini ve sürekli kendisinden eleman alma talepleriyle karşılaştığı suçlamalarında bulunmuştu.   Belediyeye AK Parti bürokratlarının çocukları ile MHP'li isimleri doldurmasıyla bilinen CHP'li Cemil Deveci'nin seçilmesi için kendisine destek veren İYİ Parti'liler hakkında ağır iddiaları ortaya atması üzerine İYİ Parti Samsun İl Başkanı iddiaları açıklamaya davet etmiş ve Deveci suskunluğa bürünmüştü.   İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, her ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını ama ilçeler bazında ittifakların yaşanabileceğini açıkladığı bu günlerde, Samsun'da İYİ Parti’nin, CHP'nin Deveci'yi aday göstermesi durumunda kendi adaylarıyla Atakum'da seçime gidecekleri öğrenildi. İYİ Partili yetkililer, "Cemil Deveci o koltuğa İYİ Parti'nin kendisine verdiği destek sayesinde oturduğunu unutmuş ve İYİ Parti mensupları hakkında iftira niteliğinde iddiaları ortaya atmıştır. Deveci attığı iftiralarla kendi ayağına sıkmış durumda. CHP tarafından tekrar Deveci'nin aday gösterilmesi durumunda İYİ Parti olarak Atakum'da ittifak yapılmayacak ve kendi adayımızla seçime gideceğiz" dedi.   Haber: Berat GONCA
İYİ Parti’nin yaklaşan yerel seçimlerde CHP'nin Cemil Deveci'yi aday çıkarması durumunda Atakum'da ittifak yapmayarak kendi adayıyla seçimlere gideceği öğrenildi.

Cemil Deveci'nin Atakum Belediye Meclisi'nden ek bütçe talebine İYİ Partili Meclis Üyeleri'nin red oyu vermesi üzerine talep meclisten geçmemişti. Bu tablo karşısında Deveci İYİ Parti Meclis üyeleri hakkında sert açıklamalarda bulunmuştu. İYİ Parti’li Meclis Üyeleri'nin her meclis toplantısında yanına dosya ile geldiğini ve sürekli kendisinden eleman alma talepleriyle karşılaştığı suçlamalarında bulunmuştu.

 

Belediyeye AK Parti bürokratlarının çocukları ile MHP'li isimleri doldurmasıyla bilinen CHP'li Cemil Deveci'nin seçilmesi için kendisine destek veren İYİ Parti'liler hakkında ağır iddiaları ortaya atması üzerine İYİ Parti Samsun İl Başkanı iddiaları açıklamaya davet etmiş ve Deveci suskunluğa bürünmüştü.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, her ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını ama ilçeler bazında ittifakların yaşanabileceğini açıkladığı bu günlerde, Samsun'da İYİ Parti’nin, CHP'nin Deveci'yi aday göstermesi durumunda kendi adaylarıyla Atakum'da seçime gidecekleri öğrenildi. İYİ Partili yetkililer, " Cemil Deveci o koltuğa İYİ Parti'nin kendisine verdiği destek sayesinde oturduğunu unutmuş ve İYİ Parti mensupları hakkında iftira niteliğinde iddiaları ortaya atmıştır. Deveci attığı iftiralarla kendi ayağına sıkmış durumda. CHP tarafından tekrar Deveci'nin aday gösterilmesi durumunda İYİ Parti olarak Atakum'da ittifak yapılmayacak ve kendi adayımızla seçime gideceğiz" dedi.

 

Haber: Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.