Vizyon Kuyumcu

KADİR İNANIR'IN APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILMASINA YOLAÇAN ÖFKE!

Yaşam 31.05.2024 - 22:05, Güncelleme: 31.05.2024 - 22:05
 

KADİR İNANIR'IN APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILMASINA YOLAÇAN ÖFKE!

Usta oyuncu Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye kaldırıldı.

Daha önce beyninde pıhtı atan ve ciddi bir sağlık problemi yaşayan İnanır, fizik tedavisi sırasında zorlandığı bir hareket nedeniyle öfkelendi. Öfke, tansiyonunun yükselmesine sebep oldu ve durumu ciddileşti. Bunun üzerine doktoru Prof. Dr. Uğur Türe, İnanır'ın hemen hastaneye getirilmesini istedi. Kadir İnanır’ın hastaneye götürülme nedeni bu olay üzerine ortaya çıktı. Prof. Dr. Uğur Türe, İnanır'a yüksek öncelikli bir talimat vererek tansiyonunu yükseltebilecek her şeyden kaçınması gerektiğini ve özellikle öfkelenmenin yasak olduğunu belirtti.
Usta oyuncu Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye kaldırıldı.

Daha önce beyninde pıhtı atan ve ciddi bir sağlık problemi yaşayan İnanır, fizik tedavisi sırasında zorlandığı bir hareket nedeniyle öfkelendi. Öfke, tansiyonunun yükselmesine sebep oldu ve durumu ciddileşti. Bunun üzerine doktoru Prof. Dr. Uğur Türe, İnanır'ın hemen hastaneye getirilmesini istedi.

Kadir İnanır’ın hastaneye götürülme nedeni bu olay üzerine ortaya çıktı. Prof. Dr. Uğur Türe, İnanır'a yüksek öncelikli bir talimat vererek tansiyonunu yükseltebilecek her şeyden kaçınması gerektiğini ve özellikle öfkelenmenin yasak olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.