Vizyon Kuyumcu

Kardelen Hareketi Partileşiyor

Siyaset 21.10.2024 - 00:15, Güncelleme: 21.10.2024 - 00:37
 

Kardelen Hareketi Partileşiyor

Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden birçok ismin bir araya gelerek oluşturduğu Kardelen Hareketi Platformu partilileşme yoluna doğru gidiyor.

Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Erkan İlyas Helvacı, Hüseyin Terzi ile Samsun İl Başkanı Salih Şahin'in ve birçok il başkanı ile birlikte oluşturdukları Kardelen Hareketi Platformu partileşme yolunda. İstanbul’da gerçekleştirdiği istişare toplantısı ile ülke gündemine değerlendirmeler yapılırken platformun aktif siyasette yer alması adına neler yapılabileceği görüşleri tartışıldı. Geçmişte Samsun’da Yeniden Refah Partisinin İl Başkanlığı görevini yürüten ve daha sonra görevinden istifa eden Salih Şahin’in de yeni partide genel başkan yardımcısı olarak görev alacağı konuşuluyor. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Salih Şahin, “Ülkemizin geldiği nokta maalesef ortadadır. Hergün yeni skandalların ortaya çıktığı bir ülke hakline gelirken bunları görmemezlikten gelmek olmaz. Halkımız adeta açlığa mahkum edilirken siyasette olmamız gerektiğine inanarak bir yola çıktık. Ekonomi ve dış politika adeta kaosa sürüklenirken iç politika ise çıkmaz bir hale girdi. İnandığımız değerleri muhafaza ederek oluşturduğumuz Kardelen Hareketi Platformu ile çalışmalar yaparak partileşerek en kısa sürede kuruluşumuzu gerçekleştireceğiz. Şahsımın da Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alacağı yeni partimizin ülke siyasetinde kısa sürede etkili çalışmaları olacağını tüm kamuoyu görecektir” dedi.
Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden birçok ismin bir araya gelerek oluşturduğu Kardelen Hareketi Platformu partilileşme yoluna doğru gidiyor.

Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Erkan İlyas Helvacı, Hüseyin Terzi ile Samsun İl Başkanı Salih Şahin'in ve birçok il başkanı ile birlikte oluşturdukları Kardelen Hareketi Platformu partileşme yolunda.

İstanbul’da gerçekleştirdiği istişare toplantısı ile ülke gündemine değerlendirmeler yapılırken platformun aktif siyasette yer alması adına neler yapılabileceği görüşleri tartışıldı. Geçmişte Samsun’da Yeniden Refah Partisinin İl Başkanlığı görevini yürüten ve daha sonra görevinden istifa eden Salih Şahin’in de yeni partide genel başkan yardımcısı olarak görev alacağı konuşuluyor.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Salih Şahin, “Ülkemizin geldiği nokta maalesef ortadadır. Hergün yeni skandalların ortaya çıktığı bir ülke hakline gelirken bunları görmemezlikten gelmek olmaz. Halkımız adeta açlığa mahkum edilirken siyasette olmamız gerektiğine inanarak bir yola çıktık. Ekonomi ve dış politika adeta kaosa sürüklenirken iç politika ise çıkmaz bir hale girdi. İnandığımız değerleri muhafaza ederek oluşturduğumuz Kardelen Hareketi Platformu ile çalışmalar yaparak partileşerek en kısa sürede kuruluşumuzu gerçekleştireceğiz. Şahsımın da Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alacağı yeni partimizin ülke siyasetinde kısa sürede etkili çalışmaları olacağını tüm kamuoyu görecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.