Vizyon Kuyumcu

Kemal Zeybek, ‘Sadece Yönetim Değil Yönetim Şekli de Değişmeli’

Siyaset 27.10.2023 - 00:38, Güncelleme: 27.10.2023 - 00:38
 

Kemal Zeybek, ‘Sadece Yönetim Değil Yönetim Şekli de Değişmeli’

Kamuoyunda Genel Merkez destekçisi olarak bilinen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun eski Milletvekili Kemal Zeybek, "Değişim Şart" dedi.

Kongre gününe kadar Genel Merkez adayı olarak kamuoyuna yansıtılmaya çalışılan ama kongre günü kürsüde "Değişim" diyerek değişimci olduğunu ortaya koyan CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ gibi, Genel Merkez destekçisi olduğu düşünülen Kemal Zeybek de değişim taraftarı olduğu ortaya çıktı. Zeybek, CHP'nin son dönemde duruşundan saptığı eleştirilerini yaparak, "CHP kendi misyonundan olmayanlara yaklaşarak kendi misyonundan uzaklaşmamalı" dedi.   "Değişim olmak zorunda" diyen Zeybek, sadece yönetiminin değil yönetim şeklinin de değişmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Daha demokratik, daha halkçı bir yönetim için her zaman değişim olmalı. CHP'nin duruşundan saparak siyaset yapılmamalı. CHP'ye oy verecekler CHP olduğu için oy vermeli. CHP kendi misyonundan olmayanlara yaklaşarak CHP olmaktan uzaklaşmamalı. CHP ile olmak isteyenler CHP'ye yakınlaşmalı. Değişim artık kaçınılmaz bir hal almıştır" şeklinde konuştu.   Haber: Sezer SEZER  
Kamuoyunda Genel Merkez destekçisi olarak bilinen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun eski Milletvekili Kemal Zeybek, "Değişim Şart" dedi.

Kongre gününe kadar Genel Merkez adayı olarak kamuoyuna yansıtılmaya çalışılan ama kongre günü kürsüde "Değişim" diyerek değişimci olduğunu ortaya koyan CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ gibi, Genel Merkez destekçisi olduğu düşünülen Kemal Zeybek de değişim taraftarı olduğu ortaya çıktı. Zeybek, CHP'nin son dönemde duruşundan saptığı eleştirilerini yaparak, " CHP kendi misyonundan olmayanlara yaklaşarak kendi misyonundan uzaklaşmamalı" dedi.

 

"Değişim olmak zorunda" diyen Zeybek, sadece yönetiminin değil yönetim şeklinin de değişmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Daha demokratik, daha halkçı bir yönetim için her zaman değişim olmalı. CHP'nin duruşundan saparak siyaset yapılmamalı. CHP'ye oy verecekler CHP olduğu için oy vermeli. CHP kendi misyonundan olmayanlara yaklaşarak CHP olmaktan uzaklaşmamalı. CHP ile olmak isteyenler CHP'ye yakınlaşmalı. Değişim artık kaçınılmaz bir hal almıştır" şeklinde konuştu.

 

Haber: Sezer SEZER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.