Vizyon Kuyumcu

Kenan Işık Hayatını Kaybetti

Gündem 29.07.2024 - 11:09, Güncelleme: 29.07.2024 - 11:09
 

Kenan Işık Hayatını Kaybetti

Geçirdiği beyin kanaması sonucu 10 yıldır komada olan oyuncu Kenan Işık hayatını kaybetti.

Tiyatro sanatçısı ve sunucu Kenan Işık, 76 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ünlü oyuncu, 2014 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucu 10 yıldır komadaydı. Kenan Işık Kimdir? Kenan Işık, 1947 yılında Malatya'da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olarak kariyerine başladı. Ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevini de üstlendi. Kenan Işık, tiyatroya olan tutkusu ve katkılarıyla tanınan bir sanatçıydı. Kariyeri boyunca birçok tiyatro oyunu yazdı ve sahneledi. Onun eserleri ve performansları, Türk tiyatrosunun önemli yapı taşlarından biri olarak kabul edildi.
Geçirdiği beyin kanaması sonucu 10 yıldır komada olan oyuncu Kenan Işık hayatını kaybetti.

Tiyatro sanatçısı ve sunucu Kenan Işık, 76 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ünlü oyuncu, 2014 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucu 10 yıldır komadaydı.

Kenan Işık Kimdir?
Kenan Işık, 1947 yılında Malatya'da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olarak kariyerine başladı. Ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevini de üstlendi.

Kenan Işık, tiyatroya olan tutkusu ve katkılarıyla tanınan bir sanatçıydı. Kariyeri boyunca birçok tiyatro oyunu yazdı ve sahneledi. Onun eserleri ve performansları, Türk tiyatrosunun önemli yapı taşlarından biri olarak kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.