Vizyon Kuyumcu

Kızılay'a 200 Ünite Kan Bağışı

Gündem 25.09.2024 - 19:03, Güncelleme: 25.09.2024 - 19:03
 

Kızılay'a 200 Ünite Kan Bağışı

Canik Cahit Zarifoğlu ilkokulu'nda Kızılay'a kan verme kampanyası düzenlendi. Kampanyaya gösterilen ilgi Kızılay yetkililerini sevindirdi.

Canik Cahit Zarifoğlu ilkokulu tarafından koordinatör öğretmen Şenel Erdoğan denetiminde düzenlenen kan verme kampanyasına öğrenci velileri, vatandaşlar, öğretmenler ve kamu kurumu çalışanlarının yoğun katılım sağladığı görüldü. Kampanya 25 Eylül Çarşamba bugün sabah erken saatlerde başlayarak akşam saatlerine kadar devam ederken Kızılay için 200 kişi kan vererek hastalara umut oldu. Kızılay yetkilileri kampanyaya gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, okul yönetimi ve koordinatör öğretmen Şenel Erdoğan'a teşekkür etti.
Canik Cahit Zarifoğlu ilkokulu'nda Kızılay'a kan verme kampanyası düzenlendi. Kampanyaya gösterilen ilgi Kızılay yetkililerini sevindirdi.

Canik Cahit Zarifoğlu ilkokulu tarafından koordinatör öğretmen Şenel Erdoğan denetiminde düzenlenen kan verme kampanyasına öğrenci velileri, vatandaşlar, öğretmenler ve kamu kurumu çalışanlarının yoğun katılım sağladığı görüldü.

Kampanya 25 Eylül Çarşamba bugün sabah erken saatlerde başlayarak akşam saatlerine kadar devam ederken Kızılay için 200 kişi kan vererek hastalara umut oldu. Kızılay yetkilileri kampanyaya gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, okul yönetimi ve koordinatör öğretmen Şenel Erdoğan'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.