Vizyon Kuyumcu

Kuyruğu Sıkışan İt!

Gündem 03.10.2024 - 12:03, Güncelleme: 03.10.2024 - 12:03
 

Kuyruğu Sıkışan İt!

Yırtıcılıkta sırtlanlara bile rahmet okutacak bir vahşetle Siyonist Yahudiler tarafından Onyedi Binden fazlası çocuk olmak üzere Filistin’de Kırk bir Bin insan şehit edildi.

Kur'an-Kerim'de dünyanın en korkak milletinin Yahudiler olduğu bizzat Allah (c.c.) tarafından bildiriliyor. Bu korkak milletin oluşturduğu terör devleti, ABD’nin kukla yöneticilerini arkasına alarak Ortadoğu da terör estiriyor. İradelerini oturdukları koltuklara ipotek eden bölge ülkelerinin kukla liderleri yaptırım uygulamak bir yana, adeta bu zulmü teşvik edercesine İsrail ile ikili ilişkileri sıcak tutmak adına her türlü tavizi ve hatta stratejik destek bile veriyorlar. Milli Görüş lideri Cennetmekân Necmettin Erbakan Hoca yıllarca ve ısrarla Yahudi güçten anlar diye toplumu onların tıynetine göre hareket etmeleri hususunda uyardı durdu. Ancak halkı Müslüman bölge ülkelerin işbirlikçi liderlerinin teslimiyetçi tavırlarından yüz bulan şımarık Yahudiler azgınlıkta sınır tanımadılar. Son olaylardan, o rezil neslin ne kadar ödlek olduklarına tanık olduk. Terör Devletinin terörist Başbakanı Netanyahu'nun daha savaş başlamadan ülkesine iki füze düşer düşmez, büyük bir panik ve korku içinde kuyruğu sıkışmış it gibi sığınağa kaçtığına tüm dünya tanık oldu. Aslında bu manzara şımarık İsrail'in sonunun başladığını göstermesi bakımından son derece önem arz ediyor. İradelerini o korkaklara teslim eden İslâm ülkelerinin yöneticileri bu manzaradan sonra; Allah'ın (c.c.) Kur'an da ne kadar doğru haber vermiş olduğunu ve Erbakan Hocanın Yahudi’yi ne kadar sağlıklı tanımladığını fiilen gördüler. Bu nedenle onların bundan sonraki tutum ve davranışlarının nasıl olacağını merak ediyorum. Umarım hakiki güç ve kuvvet sahibinin ancak ve ancak Allah (c.c.) olduğunu görürler ve sanal güçlere değil, sadece O'na teslim olurlar.
Yırtıcılıkta sırtlanlara bile rahmet okutacak bir vahşetle Siyonist Yahudiler tarafından Onyedi Binden fazlası çocuk olmak üzere Filistin’de Kırk bir Bin insan şehit edildi.

Kur'an-Kerim'de dünyanın en korkak milletinin Yahudiler olduğu bizzat Allah (c.c.) tarafından bildiriliyor. Bu korkak milletin oluşturduğu terör devleti, ABD’nin kukla yöneticilerini arkasına alarak Ortadoğu da terör estiriyor. İradelerini oturdukları koltuklara ipotek eden bölge ülkelerinin kukla liderleri yaptırım uygulamak bir yana, adeta bu zulmü teşvik edercesine İsrail ile ikili ilişkileri sıcak tutmak adına her türlü tavizi ve hatta stratejik destek bile veriyorlar.

Milli Görüş lideri Cennetmekân Necmettin Erbakan Hoca yıllarca ve ısrarla Yahudi güçten anlar diye toplumu onların tıynetine göre hareket etmeleri hususunda uyardı durdu. Ancak halkı Müslüman bölge ülkelerin işbirlikçi liderlerinin teslimiyetçi tavırlarından yüz bulan şımarık Yahudiler azgınlıkta sınır tanımadılar.

Son olaylardan, o rezil neslin ne kadar ödlek olduklarına tanık olduk. Terör Devletinin terörist Başbakanı Netanyahu'nun daha savaş başlamadan ülkesine iki füze düşer düşmez, büyük bir panik ve korku içinde kuyruğu sıkışmış it gibi sığınağa kaçtığına tüm dünya tanık oldu. Aslında bu manzara şımarık İsrail'in sonunun başladığını göstermesi bakımından son derece önem arz ediyor.

İradelerini o korkaklara teslim eden İslâm ülkelerinin yöneticileri bu manzaradan sonra; Allah'ın (c.c.) Kur'an da ne kadar doğru haber vermiş olduğunu ve Erbakan Hocanın Yahudi’yi ne kadar sağlıklı tanımladığını fiilen gördüler. Bu nedenle onların bundan sonraki tutum ve davranışlarının nasıl olacağını merak ediyorum.

Umarım hakiki güç ve kuvvet sahibinin ancak ve ancak Allah (c.c.) olduğunu görürler ve sanal güçlere değil, sadece O'na teslim olurlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.