Vizyon Kuyumcu

Masa Tenisi’nde Ödüller Sahiplerini Buldu

Spor 06.09.2024 - 23:20, Güncelleme: 06.09.2024 - 23:20
 

Masa Tenisi’nde Ödüller Sahiplerini Buldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinesinde organize edilen Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi. Dereceye giren takımlara düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde organize edilen Kamu Spor Oyunlarının ikincisi düzenleniyor. Samsun’da masa tenisi il birinciliği müsabakaları 06 Eylül 2024 Cuma günü tamamlandı. Masa Tenisinde 9 erkek, 1 kadın olmak üzere 10 takımı mücadele etti. Canik Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Spor Şube Müdürü Olgay İnci takdim etti. Erkeklerde Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü birinci, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü ikinci ve İl Sağlık Müdürlüğü üçüncü oldu. Kadınlarda ise Defterdarlık birincilik kupasının sahibi oldu. İlk iki sırada yer alan takımlar Ordu’da düzenlenecek olan bölge finallerinde Samsun’u temsil etmeye haz kazandılar.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinesinde organize edilen Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi. Dereceye giren takımlara düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde organize edilen Kamu Spor Oyunlarının ikincisi düzenleniyor. Samsun’da masa tenisi il birinciliği müsabakaları 06 Eylül 2024 Cuma günü tamamlandı. Masa Tenisinde 9 erkek, 1 kadın olmak üzere 10 takımı mücadele etti.

Canik Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Spor Şube Müdürü Olgay İnci takdim etti. Erkeklerde Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü birinci, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü ikinci ve İl Sağlık Müdürlüğü üçüncü oldu. Kadınlarda ise Defterdarlık birincilik kupasının sahibi oldu. İlk iki sırada yer alan takımlar Ordu’da düzenlenecek olan bölge finallerinde Samsun’u temsil etmeye haz kazandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.