Vizyon Kuyumcu

Mehmet Köse'den Tuncay Özkan'a Sert Tepki

Siyaset 27.08.2024 - 15:17, Güncelleme: 27.08.2024 - 15:17
 

Mehmet Köse'den Tuncay Özkan'a Sert Tepki

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine sert bir dille tepki gösterdi

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret ettiği iddia edilen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı, "Bu tipler için ‘alçak seviye' bile nihayetinde bir seviyedir, irtifadır, yüksekliktir. Çukur ise tam onlara göredir" diyerek eleştirdi. Başkan Köse yaptığı açıklamada; Kimileri için seviye rahatsız edici bir haldir. Onlar için, seviyesizlik ise adeta yaşam sebebi ve şeklidir. Sözünü ettiklerim; Yükseklikten, yüksek bir yerde bulunmaktan korkuya kapılan ‘akrofobikler’ değil, Pislik üretmeden duramayan, seviyesizce davranmaktan haz duyan karakter yoksunu yaratıklardır. Bu tipler; kati surette belirli bir seviyede ve/veya düzeyde’ duramazlar. Seviyeli, düzeyli davranışlar gösteremezler. Bu tipler için ‘alçak seviye' bile nihayetinde bir seviyedir, irtifadır, yüksekliktir. ÇUKUR ise tam onlara göredir. Çoğu zaman 'alçak seviye'yi dahi yeterli bulmayıp mutlaka ÇUKUR SİYASETİ yapmaya çukurda yaşamaya ihtiyaç duyarlar. Yarasalar gibi değildirler. Başları aşağıda olsa da yarasalar yüksekte bir yerlere konar ve konaklarlar. Bu gibiler ise baştan aşağı çukurdadırlar, dilleri çukurda döner, çukur laf ederler. 22 yıldır Aziz Milletimizin büyük bir sevgi ve desteğine mazhar olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan’a dil uzatırken de çukurdan uzatırlar. Çünkü o çukurda yaşarlar, ÇUKUR siyaseti yaparlar. #ÇukurTuncay olarak anılan şahıs da bu anlattığımız ÇUKUR modelinin son temsilcisi olarak, haddini aşan ÇUKUR ifadelerde bulunmuştur. Kendisi; Aziz Milletimizin nezdinde kendi hezeyanlarında boğulmaya, çukur kalmaya, çukurda yaşamaya mahkum bir hadsizdir. Son dönemin popüler ‘normalleşme ve değişim’ iddiası #ÇukurTuncay gibilerle olacak iş değildir! Neticede; "Bazı insanların değişmesini beklemeyin!" YILAN sadece derisini değiştirir, HUYUNU asla!”
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine sert bir dille tepki gösterdi

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret ettiği iddia edilen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı, "Bu tipler için ‘alçak seviye' bile nihayetinde bir seviyedir, irtifadır, yüksekliktir. Çukur ise tam onlara göredir" diyerek eleştirdi.

Başkan Köse yaptığı açıklamada;

Kimileri için seviye rahatsız edici bir haldir. Onlar için, seviyesizlik ise adeta yaşam sebebi ve şeklidir. Sözünü ettiklerim; Yükseklikten, yüksek bir yerde bulunmaktan korkuya kapılan ‘akrofobikler’ değil, Pislik üretmeden duramayan, seviyesizce davranmaktan haz duyan karakter yoksunu yaratıklardır. Bu tipler; kati surette belirli bir seviyede ve/veya düzeyde’ duramazlar. Seviyeli, düzeyli davranışlar gösteremezler.

Bu tipler için ‘alçak seviye' bile nihayetinde bir seviyedir, irtifadır, yüksekliktir. ÇUKUR ise tam onlara göredir. Çoğu zaman 'alçak seviye'yi dahi yeterli bulmayıp mutlaka ÇUKUR SİYASETİ yapmaya çukurda yaşamaya ihtiyaç duyarlar. Yarasalar gibi değildirler. Başları aşağıda olsa da yarasalar yüksekte bir yerlere konar ve konaklarlar. Bu gibiler ise baştan aşağı çukurdadırlar, dilleri çukurda döner, çukur laf ederler.

22 yıldır Aziz Milletimizin büyük bir sevgi ve desteğine mazhar olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan’a dil uzatırken de çukurdan uzatırlar. Çünkü o çukurda yaşarlar, ÇUKUR siyaseti yaparlar.

#ÇukurTuncay olarak anılan şahıs da bu anlattığımız ÇUKUR modelinin son temsilcisi olarak, haddini aşan ÇUKUR ifadelerde bulunmuştur.

Kendisi; Aziz Milletimizin nezdinde kendi hezeyanlarında boğulmaya, çukur kalmaya, çukurda yaşamaya mahkum bir hadsizdir.

Son dönemin popüler ‘normalleşme ve değişim’ iddiası #ÇukurTuncay gibilerle olacak iş değildir!

Neticede; "Bazı insanların değişmesini beklemeyin!" YILAN sadece derisini değiştirir, HUYUNU asla!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.