Vizyon Kuyumcu

Mert Yalçın'dan yeni albüm hazırlığı

Sanat 21.06.2023 - 00:24, Güncelleme: 21.06.2023 - 00:24
 

Mert Yalçın'dan yeni albüm hazırlığı

Umut dolu ve dürüst şarkıları ile bilinen sanatçı Mert Yalçın'ın bir yıl önce müzik severlerle buluşturduğu “Şarap” isimli albümü beklenenin üstünde beğeni topladı.

Yaşanmışlıkların kalplerde bıraktığı izleri, açık ve perdesiz bir üslupla ele alan müzisyen Mert Yalçın geçtiğimiz Haziran ayında sırasıyla Yağmur, Şarap ve Ankara şarkıları ile yaşamının üç dönemini üç ayrı şarkıyla müzik severlerle buluşturmuştu. Şarap şarkısında 70’s funk rock Ankara’da 90s grunge, Yağmur’da ise 2000’s alternatif pop rock soundunda olan şarkıları ile dinleyenleri muhteşem bir serüvene çıkarmayı başardı.   Geçtiğimiz yıl çıkardığı "Şarap” isimli, albümünün beklenmenin üstünde ilgi görmesi üzerine hayranları kendisinin yeni eserler çıkarmasını istiyor. Hayranlarının yoğun ilgi ve talepleri üzerine genç sanatçının yeni bir albüm çalışması içerisine girdiği öğrenildi. Şarap isimli albümündeki eserlerinin söz ve müziklerinin tamamı kendisine aitken yeni çıkartmayı planladığı albümünde sözlerini başkalarının yazdığı ama müziğini kendi beslediği eserlere de yer verebileceği bilgilerine ulaşıldı.  
Umut dolu ve dürüst şarkıları ile bilinen sanatçı Mert Yalçın'ın bir yıl önce müzik severlerle buluşturduğu “Şarap” isimli albümü beklenenin üstünde beğeni topladı.

Yaşanmışlıkların kalplerde bıraktığı izleri, açık ve perdesiz bir üslupla ele alan müzisyen Mert Yalçın geçtiğimiz Haziran ayında sırasıyla Yağmur, Şarap ve Ankara şarkıları ile yaşamının üç dönemini üç ayrı şarkıyla müzik severlerle buluşturmuştu. Şarap şarkısında 70’s funk rock Ankara’da 90s grunge, Yağmur’da ise 2000’s alternatif pop rock soundunda olan şarkıları ile dinleyenleri muhteşem bir serüvene çıkarmayı başardı.

 

Geçtiğimiz yıl çıkardığı "Şarap” isimli, albümünün beklenmenin üstünde ilgi görmesi üzerine hayranları kendisinin yeni eserler çıkarmasını istiyor. Hayranlarının yoğun ilgi ve talepleri üzerine genç sanatçının yeni bir albüm çalışması içerisine girdiği öğrenildi. Şarap isimli albümündeki eserlerinin söz ve müziklerinin tamamı kendisine aitken yeni çıkartmayı planladığı albümünde sözlerini başkalarının yazdığı ama müziğini kendi beslediği eserlere de yer verebileceği bilgilerine ulaşıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.