Vizyon Kuyumcu

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan Kurban Bayramı Mesajı

Siyaset 14.06.2024 - 22:59, Güncelleme: 14.06.2024 - 22:59
 

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan Kurban Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın toplumun kardeşlik bağlarını güçlendiren, dini değerleri tazeleyen ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir dönem olduğunu vurguladı.

Mucur, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Asırlardan beri aziz milletimizin inanç ve heyecanla kutladığı, toplumsal kardeşliğin göstergesi olan, dini değerlerin tazelenerek güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'na ulaşmış olmanın heyecanı içindeyiz" dedi. MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, mesajının devamın da şu dileklerde bulundu: “Yüce Allah’tan, bu mübarek bayramın, ülkemiz, milletimiz, Türk-İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Biz Müslümanların birbirimizle olan kardeşliğimizi, yakınlığımızı bir kez daha hatırlamamız, bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı ve hassasiyetlerimizi yeniden değerlendirmemiz gereken vesilelerdir.” Burhan Mucur, bayramların toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın ilkeleri ışığında insanların birbirleriyle kucaklaştığı günler olduğunu belirtti. “İslam’ı en güzel ve muhtevalı haliyle yaşayan aziz milletimiz, milli değer ve hasletlerimizle bu günleri bir kat daha anlamlı hale getirmiştir. Bayramlar, umutların yeniden yeşerdiği, azmin ve inancın her sorunun üstesinden gelmenin en temel yolu olduğuna dair kararlılıkların bir kez daha kazanıldığı mana iklimleridir” diye ekledi. Türk milletinin, Türk dünyasının ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutlayan Burhan Mucur, “Ülkemiz ve milletimiz için yükselişe ve huzura vesile olmasını Cenabı Allah’tan dilerim” ifadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın toplumun kardeşlik bağlarını güçlendiren, dini değerleri tazeleyen ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir dönem olduğunu vurguladı.

Mucur, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Asırlardan beri aziz milletimizin inanç ve heyecanla kutladığı, toplumsal kardeşliğin göstergesi olan, dini değerlerin tazelenerek güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'na ulaşmış olmanın heyecanı içindeyiz" dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, mesajının devamın da şu dileklerde bulundu: “Yüce Allah’tan, bu mübarek bayramın, ülkemiz, milletimiz, Türk-İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Biz Müslümanların birbirimizle olan kardeşliğimizi, yakınlığımızı bir kez daha hatırlamamız, bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı ve hassasiyetlerimizi yeniden değerlendirmemiz gereken vesilelerdir.”

Burhan Mucur, bayramların toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın ilkeleri ışığında insanların birbirleriyle kucaklaştığı günler olduğunu belirtti. “İslam’ı en güzel ve muhtevalı haliyle yaşayan aziz milletimiz, milli değer ve hasletlerimizle bu günleri bir kat daha anlamlı hale getirmiştir. Bayramlar, umutların yeniden yeşerdiği, azmin ve inancın her sorunun üstesinden gelmenin en temel yolu olduğuna dair kararlılıkların bir kez daha kazanıldığı mana iklimleridir” diye ekledi.

Türk milletinin, Türk dünyasının ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutlayan Burhan Mucur, “Ülkemiz ve milletimiz için yükselişe ve huzura vesile olmasını Cenabı Allah’tan dilerim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.