Vizyon Kuyumcu

MHP Samsun’da Kandıra'ya Dejavu

Siyaset 17.08.2023 - 00:35, Güncelleme: 17.08.2023 - 00:35
 

MHP Samsun’da Kandıra'ya Dejavu

MHP Samsun İl Başkanlığı'na atanan çiçeği burnunda Başkan Burhan Mucur ilk icraat olarak görevi devraldığı Osman Kandıra'nın atadığı ilçe başkanlarını görevden aldı.

Genel seçimlerde milletvekili olabilmek için görevden ayrılan Abdullah Karapıçak'ın yerine MHP Samsun İl Başkanı olarak atanan Osman Kandıra ilk icraat olarak Karapıçak'a yakın ilçe başkanları olan İlkadım İlçe Başkanı Özcan Kınalı, Atakum İlçe Başkanı Murat Akoğlu, Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve Tekkeköy İlçe Başkanı Köksal Kısa'yı görevden aldı. Bu isimlerin yanı sıra Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, Vezirköprü İlçe Başkanı Dursun Gülünay, Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, Salıpazarı İlçe Başkanı Hasan Yüksel ve Ladik İlçe Başkanı Selami Aktaş'a mobing uygulayarak görevlerinden ayrılmalarına neden olmuş ve yerlerine yeni isimler atamıştı.   Tıpkı Kandıra'nın selefine yaptığı uygulamanın aynısını Mucur'da Kandıra'ya yaptı. Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Mucur ilk icraat olarak Çarşamba, Bafra, Vezirköprü, İlkadım, Atakum ve Havza ilçe başkanlarını görevden aldı. Mucur'un MHP Genel Merkezi'ne atanmasını istediği yeni isimleri bildirdiği bugün (17 Ağustos Perşembe) veya yarın genel merkezin yeni isimleri ataması bekleniyor.   Haber: Berat GONCA
MHP Samsun İl Başkanlığı'na atanan çiçeği burnunda Başkan Burhan Mucur ilk icraat olarak görevi devraldığı Osman Kandıra'nın atadığı ilçe başkanlarını görevden aldı.

Genel seçimlerde milletvekili olabilmek için görevden ayrılan Abdullah Karapıçak'ın yerine MHP Samsun İl Başkanı olarak atanan Osman Kandıra ilk icraat olarak Karapıçak'a yakın ilçe başkanları olan İlkadım İlçe Başkanı Özcan Kınalı, Atakum İlçe Başkanı Murat Akoğlu, Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve Tekkeköy İlçe Başkanı Köksal Kısa'yı görevden aldı. Bu isimlerin yanı sıra Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, Vezirköprü İlçe Başkanı Dursun Gülünay, Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, Salıpazarı İlçe Başkanı Hasan Yüksel ve Ladik İlçe Başkanı Selami Aktaş'a mobing uygulayarak görevlerinden ayrılmalarına neden olmuş ve yerlerine yeni isimler atamıştı.

 

Tıpkı Kandıra'nın selefine yaptığı uygulamanın aynısını Mucur'da Kandıra'ya yaptı. Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Mucur ilk icraat olarak Çarşamba, Bafra, Vezirköprü, İlkadım, Atakum ve Havza ilçe başkanlarını görevden aldı. Mucur'un MHP Genel Merkezi'ne atanmasını istediği yeni isimleri bildirdiği bugün (17 Ağustos Perşembe) veya yarın genel merkezin yeni isimleri ataması bekleniyor.

 

Haber: Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.