Vizyon Kuyumcu

Miraç Öztürk Kitabını İmzaladı

Kültür 08.03.2024 - 15:12, Güncelleme: 08.03.2024 - 15:12
 

Miraç Öztürk Kitabını İmzaladı

Yazar R. Miraç Öztürk'ün Cumhuriyet döneminde Lozan Antlaşması ile birlikte yaşanan Türk-Yuan Nüfus Mübadelesi'nin Samsun'daki hikayelerini derlediği kitabı, 7. Merzifon Kitap Fuarında ilgiyle karşılandı.

Samsunlu gazeteci-yazar ve aynı zamanda Samsun Adliyesi'nde görevil memur R. Miraç Öztürk ilk kitabı Mübadelenin İzinde için Merzifon Kitap Fuarına davet edildi. 7 Mart Perşembe günü düzenlenen imza gününe çok sayıda kitapsever katıldı. İLK İMZA GÜNÜNE İLGİ BÜYÜKTÜ Fuara davet edilmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ve gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyen Öztürk, "İlk imza günümü kitap fuarında yapmak büşük bir mutluluk oldu benim için. Merzifon halkının ilgisi çok güzeldi. Yeni insanlarla tanışmak, onlarla kitap hakkında konuşmak mutluluk verici. Gösterilen ilgiden dolayı tüm kitapseverlere ve imza gününü organize eden fuar yetkililerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yazar R. Miraç Öztürk'ün Cumhuriyet döneminde Lozan Antlaşması ile birlikte yaşanan Türk-Yuan Nüfus Mübadelesi'nin Samsun'daki hikayelerini derlediği kitabı, 7. Merzifon Kitap Fuarında ilgiyle karşılandı.

Samsunlu gazeteci-yazar ve aynı zamanda Samsun Adliyesi'nde görevil memur R. türk " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Miraç Öz türk ilk kitabı Mübadelenin İzinde için Merzifon Kitap Fuarına davet edildi. 7 Mart Perşembe günü düzenlenen imza gününe çok sayıda kitapsever katıldı.

İLK İMZA GÜNÜNE İLGİ BÜYÜKTÜ
Fuara davet edilmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ve gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyen Öztürk, "İlk imza günümü kitap fuarında yapmak büşük bir mutluluk oldu benim için. Merzifon halkının ilgisi çok güzeldi. Yeni insanlarla tanışmak, onlarla kitap hakkında konuşmak mutluluk verici. Gösterilen ilgiden dolayı tüm kitapseverlere ve imza gününü organize eden fuar yetkililerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.