Vizyon Kuyumcu

Motorine İndirim Geliyor!

Ekonomi 24.07.2024 - 00:13, Güncelleme: 24.07.2024 - 00:13
 

Motorine İndirim Geliyor!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamlardan sonra sürücülerin yüzünü güldürecek bir indirim gelmesi bekleniyor.

Akaryakıta gelecek indirimin 25 Temmuz itibariyle tabelaya yansıması bekleniyor. İşte yarın gece motorine yapılacak olan indirimin miktarı. Özellikle yerel seçim sonrası akaryakıta peş peşe zamlar gelirken, sürücüleri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Brent petrol fiyatlarında dalganlanma, benzin, motorin ve otogaz fiyatlarının sıklıkla zamlanmasına veya indirim yapılamasına neden oluyor. Deposunu dolduracak olan vatandaşlar, yarın geceyi beklesin, çünkü motorine yarın büyük bir indirim geleceği ortaya çıktı. Yapılacak olan indirim oranının ise yaklaşık 1 lira 46 TL civarında olması bekleniyor.
Akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamlardan sonra sürücülerin yüzünü güldürecek bir indirim gelmesi bekleniyor.

Akaryakıta gelecek indirimin 25 Temmuz itibariyle tabelaya yansıması bekleniyor. İşte yarın gece motorine yapılacak olan indirimin miktarı.

Özellikle yerel seçim sonrası akaryakıta peş peşe zamlar gelirken, sürücüleri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Brent petrol fiyatlarında dalganlanma, benzin, motorin ve otogaz fiyatlarının sıklıkla zamlanmasına veya indirim yapılamasına neden oluyor.

Deposunu dolduracak olan vatandaşlar, yarın geceyi beklesin, çünkü motorine yarın büyük bir indirim geleceği ortaya çıktı. Yapılacak olan indirim oranının ise yaklaşık 1 lira 46 TL civarında olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.