Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt, Alaçam'da Vatandaşlarla Buluştu

Siyaset 08.02.2024 - 01:39, Güncelleme: 08.02.2024 - 01:39
 

Mustafa Yeşilyurt, Alaçam'da Vatandaşlarla Buluştu

Yerel seçim çalışmaları kapsamında, Gelecek Partisi'nin Samsun Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Alaçam ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Alaçam ilçesinin sevilen mekanlarından birinde düzenlenen buluşmaya, bölge halkının ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlar, Mustafa Yeşilyurt'un belediye başkanlığına adaylığını desteklemek ve projelerini daha yakından tanımak için etkinliğe katıldılar. Buluşma sırasında Mustafa Yeşilyurt, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, Alaçam ilçesinin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı. Ayrıca, belediye başkanlığı döneminde ilçenin gelişimine yönelik projelerini detaylı bir şekilde anlattı. Katılımcılar, Yeşilyurt'un samimi yaklaşımından ve ilçenin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımından memnuniyetlerini belirttiler. Ayrıca, sunulan projelerin ilçenin gelişimine katkı sağlayacağına olan inançlarını dile getirdiler. Gelecek Partisi'nin Samsun Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt'un, Alaçam ilçesindeki bu buluşması, parti vizyonunun yerel düzeydeki uygulamalarını tanıtmak ve vatandaşlarla doğrudan etkileşim kurmak açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Yerel seçim çalışmaları kapsamında, Gelecek Partisi'nin Samsun Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Alaçam ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Alaçam ilçesinin sevilen mekanlarından birinde düzenlenen buluşmaya, bölge halkının ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlar, Mustafa Yeşilyurt'un belediye başkanlığına adaylığını desteklemek ve projelerini daha yakından tanımak için etkinliğe katıldılar.

Buluşma sırasında Mustafa Yeşilyurt, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, Alaçam ilçesinin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı. Ayrıca, belediye başkanlığı döneminde ilçenin gelişimine yönelik projelerini detaylı bir şekilde anlattı.

Katılımcılar, Yeşilyurt'un samimi yaklaşımından ve ilçenin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımından memnuniyetlerini belirttiler. Ayrıca, sunulan projelerin ilçenin gelişimine katkı sağlayacağına olan inançlarını dile getirdiler.

Gelecek Partisi'nin Samsun Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt'un, Alaçam ilçesindeki bu buluşması, parti vizyonunun yerel düzeydeki uygulamalarını tanıtmak ve vatandaşlarla doğrudan etkileşim kurmak açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.