Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt Ayvacık İlçesinde Seçim Çalışması Gerçekleştirdi

Siyaset 12.03.2024 - 02:19, Güncelleme: 12.03.2024 - 02:19
 

Mustafa Yeşilyurt Ayvacık İlçesinde Seçim Çalışması Gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Ayvacık ilçesinde Saadet Partisi Ayvacık Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıntaş ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Ayvacık halkıyla buluşan Mustafa Yeşilyurt, “Seçimi kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok. Emin olun biz kazandığımızda Samsun’da hiçbir hemşerimiz, hiçbir kardeşimiz kaybetme duygusu yaşamayacak. Çünkü biz kazandığımız da Samsun’un geleceği kazanacak” dedi. Yeşilyurt konuşmasını şöyle sürdürdü; “Mübarek Ramazan ayının ilk gününde doğal güzellikleriyle adeta cenneti andıran ayvacık ilçemizdeyiz. Hemşerilerimizle buluştuk ve Ayvacık’ı konuştuk. Hem turizm potansiyeli yüksek hem de tarım alanında fırsatlar içeren ilçemizde turizm tarım ve altyapı alanında yapacağımız yatırımlarla gurbet Ayvacıklı hemşerilerimizin kaderi olmaktan çıkacak. Ayvacık halkının 31 Mart gecesi büyük bir destekle yanımızda olacağını görüyorum ve bundan memnunum” diye konuştu.
Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Ayvacık ilçesinde Saadet Partisi Ayvacık Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıntaş ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Ayvacık halkıyla buluşan Mustafa Yeşilyurt, “Seçimi kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok. Emin olun biz kazandığımızda Samsun’da hiçbir hemşerimiz, hiçbir kardeşimiz kaybetme duygusu yaşamayacak. Çünkü biz kazandığımız da Samsun’un geleceği kazanacak” dedi.

Yeşilyurt konuşmasını şöyle sürdürdü; “Mübarek Ramazan ayının ilk gününde doğal güzellikleriyle adeta cenneti andıran ayvacık ilçemizdeyiz. Hemşerilerimizle buluştuk ve Ayvacık’ı konuştuk. Hem turizm potansiyeli yüksek hem de tarım alanında fırsatlar içeren ilçemizde turizm tarım ve altyapı alanında yapacağımız yatırımlarla gurbet Ayvacıklı hemşerilerimizin kaderi olmaktan çıkacak. Ayvacık halkının 31 Mart gecesi büyük bir destekle yanımızda olacağını görüyorum ve bundan memnunum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.