Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt Canik’te Vatandaşlarla Buluştu

Siyaset 23.03.2024 - 17:16, Güncelleme: 23.03.2024 - 17:16
 

Mustafa Yeşilyurt Canik’te Vatandaşlarla Buluştu

Gelecek Partisi Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yeşilyurt, Canik Belediye Başkan Adayı İktisatçı Mehmet Akkaya ile birlikte Canik'te esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yesilyurt 31 Mart Seçim çalışmaları kapsamında Canik'te vatandaşlarla buluştu. Gelecek Partisi Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, Canik Belediye Başkan Adayı İktisatçı Mehmet Akkaya ile birlikte Canik'te esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yeşilyurt, soğuk ve yağmurlu bir günde Canik esnafıyla buluşup onların dertlerini dinledi. Pazar yerlerinde vatandaşların en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayan aciz belediyecilik anlayışının artık bu şehre ve hemşirelerimize verebileceği hiçbir şey yoktur. Muhalefet ve iktidar belediyelerinin temsil ettiği bu yerleşik siyaset anlayışının Samsun’a israf, çile ve ızdıraptan başka bir şey kazandırmadığını gördük. Bu iki kutuplu siyaset algısının 31 Mart akşamı hemşehrilerimiz tarafından değiştirileceğini söyledi. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Gelecek Partisi Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yeşilyurt, Canik Belediye Başkan Adayı İktisatçı Mehmet Akkaya ile birlikte Canik'te esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yesilyurt 31 Mart Seçim çalışmaları kapsamında Canik'te vatandaşlarla buluştu. Gelecek Partisi Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt, Canik Belediye Başkan Adayı İktisatçı Mehmet Akkaya ile birlikte Canik'te esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşilyurt, soğuk ve yağmurlu bir günde Canik esnafıyla buluşup onların dertlerini dinledi. Pazar yerlerinde vatandaşların en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayan aciz belediyecilik anlayışının artık bu şehre ve hemşirelerimize verebileceği hiçbir şey yoktur. Muhalefet ve iktidar belediyelerinin temsil ettiği bu yerleşik siyaset anlayışının Samsun’a israf, çile ve ızdıraptan başka bir şey kazandırmadığını gördük. Bu iki kutuplu siyaset algısının 31 Mart akşamı hemşehrilerimiz tarafından değiştirileceğini söyledi.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.