Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt, ‘İktidar Fildişi Kulelerden Ahkam Kesiyor’

Siyaset 25.04.2023 - 00:46, Güncelleme: 26.05.2023 - 11:54
 

Mustafa Yeşilyurt, ‘İktidar Fildişi Kulelerden Ahkam Kesiyor’

CHP Samsun Milletvekili adayı Mustafa Yeşilyurt seçim çalışmaları çerçevesinde CHP'den milletvekili adaylarından Murat Çan ve Suat Yıldız ile birlikte ziyaret ettiği Terme ve Ayvacık ilçelerinden kendisine gösterilen teveccühten memnun kaldı.

CHP Samsun Milletvekili adayı Mustafa Yeşilyurt seçim çalışmaları çerçevesinde CHP'den milletvekili adaylarından Murat Çan ve Suat Yıldız ile birlikte ziyaret ettiği Terme ve Ayvacık ilçelerinden kendisine gösterilen teveccühten memnun kaldı.   Mustafa Yeşilyurt seçim çalışmaları çerçevesinde Ayvacık CHP SKM açılışını gerçekleştirmesinin ardından, Ayvacık’ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Burada Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı'yı makamında ziyaret etmesinin ardından odanın düzenlediği Ayvacık Bahar Şenliğine katıldı. Ayvacık programının ardından Terme CHP SKM'y ziyaret gerçekleştiren Yeşilyurt daha sonra ilçedeki esnafları ziyaret etti.   Ayvacık İlçesi'nde CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ve esnafı CHP'nin diğer adayları Murat Çan ve Suat Yıldız ile birlikte ziyaret ettiklerini kaydeden Yeşilyurt, "Ayrıca Ziraat Odası’nın düzenlediği bahar şenliğine katılarak halkımızla bir araya geldik. Ziraat Odası başkanımız sayın Erdal Avcı tarafından ağırlanmak bizi onure etti. Ayvacık esnafımızı ziyaretimiz sırasında ve bahar şenliğinde halkımızla buluştuğumuzda gördük ki, insanımız mevcut ekonomik düzenin yıkıcılığı altında ezilmekte. Ancak mevcut baskıcı ve otoriterleşen iktidar, halkın çığlığına kulaklarını tıkamış durumda. Onlar ‘Fildişi kulelerinden ekonomide sorun yok, biz yolumuza devam ediyoruz’ derken Ayvacık halkı yıllardır ilçesine ulaşacak yol bile bulamamakta. Halkımızın sandıkta bizlere teveccühünü göstererek bu yoksulluk ve yolsuzluk düzenine bir dur diyeceğini gözlerindeki umut ışıltısından anladık" dedi.   Ayvacık ziyaretinin ardından Terme’de de CHP İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını Millet İttifakının il ve ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri ile birlikte bir şenlik havasında gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Yeşilyurt, "Gördük ki Terme halkı da değişimden yana. Gördük ki iktidar ne derse desin halkımız gerçeği görüyor ve bu sokaklarda dolaşmamış bu şehrin heyecanını, sevincini, hüznünü yaşamamış şehrimizin ve halkımızın derdiyle dertlenmemiş vekil adaylarına itibar etmiyor. İnanıyoruz ki halkımız sandıkta kendisini temsil etmeyen vekil listelerine ve partilerine gereken cevabı layıkıyla verecektir" şeklinde konuştu.   HABER MERKEZİ
CHP Samsun Milletvekili adayı Mustafa Yeşilyurt seçim çalışmaları çerçevesinde CHP'den milletvekili adaylarından Murat Çan ve Suat Yıldız ile birlikte ziyaret ettiği Terme ve Ayvacık ilçelerinden kendisine gösterilen teveccühten memnun kaldı.

CHP Samsun Milletvekili adayı Mustafa Yeşilyurt seçim çalışmaları çerçevesinde CHP'den milletvekili adaylarından Murat Çan ve Suat Yıldız ile birlikte ziyaret ettiği Terme ve Ayvacık ilçelerinden kendisine gösterilen teveccühten memnun kaldı.

 

Mustafa Yeşilyurt seçim çalışmaları çerçevesinde Ayvacık CHP SKM açılışını gerçekleştirmesinin ardından, Ayvacık’ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Burada Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı'yı makamında ziyaret etmesinin ardından odanın düzenlediği Ayvacık Bahar Şenliğine katıldı. Ayvacık programının ardından Terme CHP SKM'y ziyaret gerçekleştiren Yeşilyurt daha sonra ilçedeki esnafları ziyaret etti.

 

Ayvacık İlçesi'nde CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ve esnafı CHP'nin diğer adayları Murat Çan ve Suat Yıldız ile birlikte ziyaret ettiklerini kaydeden Yeşilyurt, "Ayrıca Ziraat Odası’nın düzenlediği bahar şenliğine katılarak halkımızla bir araya geldik. Ziraat Odası başkanımız sayın Erdal Avcı tarafından ağırlanmak bizi onure etti. Ayvacık esnafımızı ziyaretimiz sırasında ve bahar şenliğinde halkımızla buluştuğumuzda gördük ki, insanımız mevcut ekonomik düzenin yıkıcılığı altında ezilmekte. Ancak mevcut baskıcı ve otoriterleşen iktidar, halkın çığlığına kulaklarını tıkamış durumda. Onlar ‘Fildişi kulelerinden ekonomide sorun yok, biz yolumuza devam ediyoruz’ derken Ayvacık halkı yıllardır ilçesine ulaşacak yol bile bulamamakta. Halkımızın sandıkta bizlere teveccühünü göstererek bu yoksulluk ve yolsuzluk düzenine bir dur diyeceğini gözlerindeki umut ışıltısından anladık" dedi.

 

Ayvacık ziyaretinin ardından Terme’de de CHP İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını Millet İttifakının il ve ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri ile birlikte bir şenlik havasında gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Yeşilyurt, "Gördük ki Terme halkı da değişimden yana. Gördük ki iktidar ne derse desin halkımız gerçeği görüyor ve bu sokaklarda dolaşmamış bu şehrin heyecanını, sevincini, hüznünü yaşamamış şehrimizin ve halkımızın derdiyle dertlenmemiş vekil adaylarına itibar etmiyor. İnanıyoruz ki halkımız sandıkta kendisini temsil etmeyen vekil listelerine ve partilerine gereken cevabı layıkıyla verecektir" şeklinde konuştu.

 

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.