Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt Salıpazarı’nda Seçim Çalışması Gerçekleştirdi

Siyaset 13.03.2024 - 02:05, Güncelleme: 13.03.2024 - 02:05
 

Mustafa Yeşilyurt Salıpazarı’nda Seçim Çalışması Gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, seçim çalışmaları kapsamında Salıpazarı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt Salıpazarı ziyaretinde tüm ilçelerde olduğu gibi Salıpazarı'nda da vatandaşlarda aynı heyecanı, aynı umudu gördüğünü söyledi. Yeşilyurt yaptığı açıklamada, “Yola çıkarken hemşerilerimizin en büyük ihtiyacının umut olduğunu ve bu umutla birlikte hayata geçirilecek akılcı gerçekçi ve uygulanabilir projeler olduğunu söylemiştik. Bütün bu projeleri vatandaşlarımızla paylaştığımızda Umut’un dalga dalga yayıldığını ve 1 Nisan sabahı bu vizyonun iktidara geleceğini görüyoruz” dedi. Mustafa Yeşilyurt, “Bütün gayretimiz vatandaşlarımızın ümitsizliğini yeniden ümide dönüştürecek katılımcı ve şeffaf yöneticiliği milletimizin hizmetine sunmaktır” diye konuştu. Salıpazarlı vatandaşlara kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Mustafa Yeşilyurt, “1 Nisan sabahından itibaren elbirliğiyle gayretle çalışarak şehrimizi hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, seçim çalışmaları kapsamında Salıpazarı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt Salıpazarı ziyaretinde tüm ilçelerde olduğu gibi Salıpazarı'nda da vatandaşlarda aynı heyecanı, aynı umudu gördüğünü söyledi. Yeşilyurt yaptığı açıklamada, “Yola çıkarken hemşerilerimizin en büyük ihtiyacının umut olduğunu ve bu umutla birlikte hayata geçirilecek akılcı gerçekçi ve uygulanabilir projeler olduğunu söylemiştik. Bütün bu projeleri vatandaşlarımızla paylaştığımızda Umut’un dalga dalga yayıldığını ve 1 Nisan sabahı bu vizyonun iktidara geleceğini görüyoruz” dedi.

Mustafa Yeşilyurt, “Bütün gayretimiz vatandaşlarımızın ümitsizliğini yeniden ümide dönüştürecek katılımcı ve şeffaf yöneticiliği milletimizin hizmetine sunmaktır” diye konuştu. Salıpazarlı vatandaşlara kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Mustafa Yeşilyurt, “1 Nisan sabahından itibaren elbirliğiyle gayretle çalışarak şehrimizi hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.