Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt, ‘Vatandaş Yarınını Göremiyor’

Siyaset 12.07.2024 - 02:04, Güncelleme: 12.07.2024 - 02:04
 

Mustafa Yeşilyurt, ‘Vatandaş Yarınını Göremiyor’

Gelecek Partisi İstişare Meclisi Üyesi Mustafa Yeşilyurt, ülkenin ayrım yapmadan tüm halkı kucaklayacak bir lidere ihtiyaç olduğunu ve bu liderin Ahmet Davutoğlu olduğunu vatandaşın da artık bunu gördüğünü söyledi.

Son yapılan yerel seçimlerin ardından belediyelerin durumunu herkesin gördüğünü belirten Mustafa Yeşilyurt, "İktidarında, belediyeleri kazanan diğer partilerinde beceriksizliğini herkes görüyor. Millet gerçekten boğulmak üzere. Onun için akıl, bilgi, birikime ihtiyaç olduğunu insanlar artık kavramış durumda. Vatandaş artık geleceğinin kurtuluşunun Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'n da olduğunu görüyor" dedi. Samsun'da AK Parti'nin yönettiği Büyükşehir ve CHP'nin yönettiği Atakum Belediyesi'nin halinin ortada olduğuna işaret eden Yeşilyurt, "Ahmet Davutoğlu Türkiye’nin mevcut koşullardan çıkışı için bir fırsattır artık. Millet gerçekten zor durumda. Toplumun alım gücü düştü. Vatandaş yarının hesabını yapamıyor. Bir ay sonra ne olacağını bilmiyor. Onun için umut ve güven verecek yeni bir lider, yeni bir yönetime ihtiyaç var” diye belirtti. Türkiye'nin herkese kapısı açık, kapsayıcı olacak CHP’yle aynı masaya oturabilen, AK Parti’de siyaset yapabilmiş, bütün kitlelere eşit mesafede olabilecek birine ihtiyaç var ve o liderinde Davutoğlu olduğunu kaydeden Yeşilyurt, "Ülkenin bugünkü durumunun önemli faktörlerinden biri ülkeyi kutuplaştırmaktan kaynaklıdır. Tüm kesimleri bir çatı altında toplayacak bir lider bu ülkeyi ayağa kaldırabilir. Mevcut yapılanmada bu ismin Ahmet Davutoğlu olduğu açık ve net" şeklinde konuştu. Haber: Sezer SEZER
Gelecek Partisi İstişare Meclisi Üyesi Mustafa Yeşilyurt, ülkenin ayrım yapmadan tüm halkı kucaklayacak bir lidere ihtiyaç olduğunu ve bu liderin Ahmet Davutoğlu olduğunu vatandaşın da artık bunu gördüğünü söyledi.

Son yapılan yerel seçimlerin ardından belediyelerin durumunu herkesin gördüğünü belirten Mustafa Yeşilyurt, "İktidarında, belediyeleri kazanan diğer partilerinde beceriksizliğini herkes görüyor. Millet gerçekten boğulmak üzere. Onun için akıl, bilgi, birikime ihtiyaç olduğunu insanlar artık kavramış durumda. Vatandaş artık geleceğinin kurtuluşunun Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'n da olduğunu görüyor" dedi.

Samsun'da AK Parti'nin yönettiği Büyükşehir ve CHP'nin yönettiği Atakum Belediyesi'nin halinin ortada olduğuna işaret eden Yeşilyurt, " Ahmet Davutoğlu Türkiye’nin mevcut koşullardan çıkışı için bir fırsattır artık. Millet gerçekten zor durumda. Toplumun alım gücü düştü. Vatandaş yarının hesabını yapamıyor. Bir ay sonra ne olacağını bilmiyor. Onun için umut ve güven verecek yeni bir lider, yeni bir yönetime ihtiyaç var” diye belirtti.

Türkiye'nin herkese kapısı açık, kapsayıcı olacak CHP’yle aynı masaya oturabilen, AK Parti’de siyaset yapabilmiş, bütün kitlelere eşit mesafede olabilecek birine ihtiyaç var ve o liderinde Davutoğlu olduğunu kaydeden Yeşilyurt, "Ülkenin bugünkü durumunun önemli faktörlerinden biri ülkeyi kutuplaştırmaktan kaynaklıdır. Tüm kesimleri bir çatı altında toplayacak bir lider bu ülkeyi ayağa kaldırabilir. Mevcut yapılanmada bu ismin Ahmet Davutoğlu olduğu açık ve net" şeklinde konuştu.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.